Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Egy lány naplója


Barack01 [125282 AL], gazdája Egy lány
2006-05-25

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125282
2006-05-25

Tegnapra:Boldog Névnapot Babi!!:)
1-2dolog: Sanyi szerint nekem üres fiúk tetszenek meg mindig! Öcsim szerint meg romlott jócskán az ízlésem, mert A/K: tök jó fej (2002), A:elmegy (2004), M:iszonyat (2006)

Nem vagyok már megint normális, de barátkozni akarok Milánnal! Nem akarom teljesen elveszíteni! Nagyon fog fájni az, hogy ha a szerelméről mesél majd vagy szimplán csak a kalandjairól, vagy megnéz egy másik lányt, de akkor is jobb ez mintha végleg megszűnne a számomra! Havonkénti sms nekem nem elég, főleg akkor nem amikor már Nojmi nem fog ott dolgozni!
Az a szerencsém, hogy mondta Ruszlinak:P hogy nem akarja, hogy végleg megszűnjön köztünk a kapcsolat. Vagyis barátkozhatok, csak hááát az de baromira nehéz lesz! Már a Zsófira is féltékeny vagyok, pedig ő állítólag nem tetszik a Milunak. Plusz annál aki ennyire de nagyon tetszik soha nem tudok oldottan beszélgetni! És egyenlőre barátkozni a Subwayben kellene, ahol még a vendégek és főleg Vivien is blokkolnának. Tudom, hogy végleg el kéne felejtenem, de nem megy! Csak a barátkozás közbe bele ne szeressek!

Nézem a képét és tudom, hogy soha nem lehet az enyém:( Szánalmas...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat