Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Egy lány naplója


Barack01 [125282 AL], gazdája Egy lány
2005. szeptember 7.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125282
2005. szeptember 7.

Na jó a múltkori bejegyzésnél kicsit hülye voltam:) Nem értem miért estem kétségbe hiszen ezerszer rosszabb is lehetne! De amellé a banya mellé(szerintem életében nem mosolygott még)többet nem ülök!!!!!!!A veszprémi picsának meg üzenem, hogy remélem nem talál még egy veszprémit:P:P:P Jah és NEM VAGYOK KISLÁNY!!!!!! Vén banyuszok:P:P
Tegnap mégse taliztam Marzival...:( Jó oké az én hibám, mert én mondtam le, de csak mert kiszívták a tantárgyak az agyamat.Hulla voltam!!A legszebb benne az, hogy eddig a TB tetszik a legkevésbé ami elvileg a lényeg...ennyit rólam:P:P De amúgy hiába ilyen szar, azért nem olyan rossz egyetemistának lenni, főleg hogy nem fog sokáig tartani:P:P Kétlem, hogy ennyi baromságot be tud majd fogadni az agyam:S Szerintem megfogadom a pasas tanácsát és csak 6tantárgyat veszek fel.Elég az nekem...Jó rosszak így is: Közgazdaságtan,Szociológia,Szociálpolitika,TB alapjai, Jogelméleti alapok, Alkotmányjog. Csupa izgi téma:P Pedig jó lenne ha meg tudnék velük birkózni.
(ürgenő, papaszan, mamaszan)Tbs tanárom:))))) Az ahogyan tanítanak egyébként tetszik!:)))Mert egyáltalán nem unalmasan csinálják.Lehet röhögni meg minden:D De az az uccsó 150perc 5 perc szünettel az kikészített!!!
Ma talizom Nojmival:))) Remélem mindent sikerül tisztáznunk, mégha 1-2dologba nem is fogunk/tudhatunk dűlőre jutni!:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat