Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Egy lány naplója


Barack01 [125282 AL], gazdája Egy lány
2006-02-28

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125282
2006-02-28

Csomó ember felköszöntött és ez tök jól esett:)) Hennyi NAGYON KÖSZI AZ AJÁNDÉKOT!!!!!!!!!!! Annyira imádom:))) Most is állandóan abban van a telóm és olyan cukor:)))))))) Tökre mázlista vagyok, és nem csak ezért!!! De legközelebb tuti nem mondom, hogy ha szeretnék vmit:P Meg az a szappantortaszelet!!! Poén az egész!!! És az illata!!!!! Simán felfalnám éhínségesebb időkben:) Annyu majdnem rá is vetette magát...:P Úgy mint szülcsinapomra, most is hiperszuper ajándékokat és felköszöntéseket kaptam!!!!! Pl: Harry Potter mostani részét(Nojmi bizti nem vagy rá kíváncsi ki az aki meghal és ki a Félvér Herceg, és a gyilkos?:P)plusz Hooligansra a jegyet!!!!
Egyedül az volt rossz a névnapomban, hogy aznap volt pont 2hete, hogy Picurka meghalt:'( Remélem, bárhol is van, jól van!!!
Milánnal végleg vége.És elég dúrván fejeződött be. 2óra alatt, hogy változhat meg ennyire az ember? Nem akarok bunkó lenni, de szerintem skizofrén! Meg hazug is! Tuti nem dobták ki a szülei, hanem csak sajnáltatja magát!! Tökre fura, hogy este megírtam neki azt, hogy hagyjuk mert úgy vettem észre őt ez az egész nem izgatja, erre ő válaszolt és elkezdtünk beszélgetni... de 2óra szünet következett a beszélgetésben és utána kaptam tőle egy teljesen más hangvételű smst, amiben már azt írta, hogy van nője és kopjak le...ki érti őt???? És még csodálkozott azon, hogy nem hittem el neki, hogy nem akarja velem megszakítani a kapcsolatot! Hányok tőle!!! De az a szupi, hogy most már ha fizetnének se kellene és ezt most komolyan mondom!!!!!!!!!!!!!!! Megkönnyebbülés ez nekem! Végre nincs az a kínlódás, bizonytalanság! És még szerencsésnek is mondhatom magamat, mert egy ilyen állattal aki összejön az nem normális!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat