Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Egy lány naplója


Barack01 [125282 AL], gazdája Egy lány
2005. június 26.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125282
2005. június 26.

Olyan, de olyan szuppi volt a tegnapi nap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Most keltem:)))) (17:50) Vagyis kajálni már egyszer sikerült felébrednem, de aztán vissza is csapódtam az ágyba:)))))
Egyedül az volt kár, hogy Nojmi nem tudott a későbbire jönni:( Remélem mégse kell kórházba mennie!
Tök jól néz ki az érettségi bizonyítvány:))Naon szép kék, csak ahogy barátném is mondta a belseje az lehetne szebb is, de nekem ez is jó, mert így legalább követem unokatesóimat és megyek veszprémi diáknak:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Az évzáró nem volt vmi jó, mert meleg volt meg minden, meg rossz, hogy ma már nem vagyok könyveses:( Mindentől elköszöntem, még a tujáktól és az ajtóktól is:P:P:P És most láttam talán(bár azért talán még fogok néha bejárni)Zolit meg Dávidot és Spotot is:(((( Meg már nem Henny lesz a padtársam meg nem a csajokkal fogok suliba baktatani azon gondolkodva, hogy lógjunk e vagy sem...:((((( Na jó ezt most hagyom, mert depi lesz és azt nem akarom. Tényleg naon remélem hogy megmaradnak nekem ők!Mindenki közülük! Meg a fiúkat is szeretném... főleg Ákost:))) Heni meg ő milyen jól elvoltak tegnap:P:P:P:P
Banketten tök xar volt a kaja.Csak félig megfőtt borsó meg sárgarépa, szar csokiöntet.Egyedül a főétel volt tűrhető...
Nojmi miért van akadály ha megittuk?:)))) Pedig szenvedtünk vele!:)
Tényleg remélem hogy már jobban vagy!!!
Én nem bírom tegezni Tanárnőt... szia Réka... jujjj de furi!!!!
Kétkobrában megint benyomtunk Henivel mulatós zenét, meg limbó hintót:))))))))) Na ná, hogy limbózásnál jól hanyatt estem.Heniék meg csak röhögtek:( :) Csócsózás is jó volt. Az egész remek!!!!!!!!!!!!!!:)))))) Meg az asztalozás és a rémtörténetek:)) És Heni a macsek nem volt szellem!!! Bár a hold is elég fura volt... szivárványkarika volt körülötte.Ti már láttatok ilyet?:)
Éssssss a férjemmel is taliztam:))Bumm bele a karjaiba:))))) Annyira de annyira szeressem:)))))))))))))))))))))))))))) Tegnap megszületett a szőke hajú néger fiúnk Margitka:)))))))))))))))))))))
Jah a szőkéről: beperelem a hajfesték gyártókat! Befestem szőkére erre meg milyen lesz?Barnás grrrrrrrrr. Még jó, hogy a bénán feltett barnítótól nem tűnt fel annyira senkinek sem:))))))))))))
Anyutól meg bocsi, hogy hisztis liba voltam.Esküszöm megpróbálok mostantól nem dührohamot kapni!!!!!!!!!!!Mert tényleg nem oldok meg vele semmit sem!Sajnálom:(
Annyi mindent szeretnék még leírni, de még mindig kóma 1000rel... de a legfontibb még, hogy nagyon imádom a barátaimat és soha de soha nem akarom elveszíteni őket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat