Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Egy lány naplója


Barack01 [125282 AL], gazdája Egy lány
Egy kincs <3

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125282
Egy kincs <3

Lehet, hogy csak én nem ismerek ilyen fiúkat és azért annyira nagy dolog, vagy tényleg jól gondolom, hogy 1000-ből csak 1 tenne meg ilyet.
Tök ciki volt, mert megjött és átáztam. Tökre fájt a hasam, szenvedtem és semmi pénzem nem volt arra, hogy vegyek gyorsan valamilyen gatyát. Felhívtam anyut, mondta, hogy menjek ki és vegyek, kérjek valakitől kölcsön pénzt. Á nem lett volna ciki kölcsön kérni + azt se tudom, hogy hol tudtam volna venni + nem akartam sokáig kint lenni + megmozdulni se igazán akartam a fájdalom miatt. Felhívtam Gyurit, hogy elmeséljem mekkora béna vagyok:P Plusz, mert mikor beszélek Vele jobban leszek. Erre Ő: megyek és veszek neked.
Mondtam neki, hogy ne...sokszor:P Letettük, visszahívtam, hogy tényleg ne, erre meg már elkéretszkedett a főnökétől. Anyujára fogta.
1-el nagyobb a farmer, mint amekkora vagyok, de jól néz ki. Egyszerű mégis jó, a színe is:) Plusz vett nekem bugyit is:) Lila és olyan karácsonyos és van rajta csillámpor is és annyira nagyon nagyon nagyon jól néz ki:) Máskor is vehetne nekem fehérneműt:P Szegény miattam női boltokba járkált be és ilyeneket nézegetett:S Farmerosnál: Gyuri: "Ebből van 29-es?" Eladó: "Azok női farmerek..." :DDDDDDDDDDDDD "Tudom, a barátőmnek kell".
Miattam került fura helyzetbe, miattam ott hagyta a munkát, miattam kellett tömegben női boltokban nézelődnie. Nem hiszem, hogy ezt kérés nélkül megtette volna-e valaki is az eddigi barátaim közül! A legnagyobb kincs Ő!
Nem úgy kellett egész nap ülnöm, nem kellett kabátban ücsörögnöm. Éss még kajálni is kivitt:) Azzal a feltétellel adta oda a ruhákat, hogy kimegyek Vele. IMÁDOM NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON!!!!!!!!!!!! El is sírtam magamat bent, mert Ő rá mindig lehet számítani, de Ő annyira nem számíthat rám. Max a hisztizésemre és a bunkózásomra:'( Pedig tényleg szeretem!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat