Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Egy lány naplója


Barack01 [125282 AL], gazdája Egy lány
2011-01-08

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125282
2011-01-08

Most nem volt összegzés előző évre vonatkozóan, de nem is igazán akarok. A lényeg, hogy szeretném, ha az előző évben történt pozitív dolgok megmaradnának, illetve azok a személyek, állatok velem maradnának, akik eddig is itt voltak.
Amikben nem lenne rossz a változás: munka terén komolyabb feladat (nem ebben a munkakörben), illetve amit a legjobban szeretnék az az, hogy Gyurival össze tudjunk költözni.=) Viszont, ha ezek miatt valami rossznak kellene történnie, akkor inkább ne teljesüljön a kívánságom!!!
Szóval: a szilveszter egész jó volt=) Bálint meg tényleg nem volt zavaró. A 103-as busz megállójában ért minket a szilveszter=P Maga a buli olyan 4-es alá volt, valahogy a Bonbon után lement a hangulat és egyre furább számokat játszottak. Meg szóval... Gyuri tánca a végére már kiverte a biztosítékot. Vicces akart lenni, de szerintem nem úgy sült el. Legalábbis az én szememben nem. De aztán így utólag rájöttem valamire. Lehet nekem kellene lazábbnak lennem és szarnom kéne arra, hogy ki mit gondol. Végülis, amikor hülyéskedtem vele (pl a BEP számnál ugrálás vagy a foci vbs számnál a hülyéskedés) az egész jó volt, sőt. Azért arra megkértem, hogy legközelebb ne játszadozzon a türelmemmel. Mert szerintem magamhoz képest elég türelmes voltam.
Hazafelé belénk kötött két fasz a buszon. Azaz először Gyuriba. Egyszer Gyurit miattam fogják megverni, mert az utolsó szemétkedésnél jól meglöktem azt a kis bunkót.
Végül gúnyosan bocsánatot kértek... megbaszhatják, parasztok...
Szerintem én két esetben tudnék ölni: ha bántják a szerettemet és ha állatot kínoznak. Mindkét esetben úgy tenném meg, hogy szenvedjenek közben. >:(
Na jó vissza valami jobb témára:)
Emesével beszélgettünk Gyuriról és a szerelmes vagy Gyuriba még dologba úgy belevörösödtem, hogy a mellkasom is tiszta piros lett. Ilyen még soha nem volt.
Én már úgy gondoltam, hogy nem vagyok szerelmes, de szerintük az, hogy nem bírom ki, hogy veszekedés után ne hívjam fel 10 percen belül, illetve akkor nyugszom meg, ha itt alszik velem, megdobbant múltkor a szívem, amikor azt hittem Ő áll a metrónál, minden nap többször telefonálunk stb stb az azt jelenti, hogy még az vagyok, csak már nem a rózsaszín köd, hanem az, amikor látod a hibáit, tudomásul veszed, de ezzel együtt imádod és szinte mindig vele lennél. Lehet, hogy a szerelemnek is több fokozata van? Vagy csak tévednek és ez már az a párkapcsolatos szeretet? És annak még az erősebb fokozata? :) Mindegy:D
Bevezették a RUG rendszert és több mint 1 óra plusszom van.
Felemelték a fizut:) Habár az új törvények miatt nem bizti, hogy ez többet fog jelenteni.
Más most nem jut eszembe...:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat