Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Egy lány naplója


Barack01 [125282 AL], gazdája Egy lány
2006-01-21

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125282
2006-01-21

A 17 az nem pedóság:) Vagyis nekünk nem!!!!!!!!!!!:P Az pont jó:D
Olyan szuper volt a tegnapi nap!!!!!!!! Vásárolni, kajákat csinálni(meg lettünk dícsérve mki által:DD) Nem is vagyunk bénák a főzéshez:P Ehető és fini is lett!!! A menü: Noés husileves, Henis tejszínes(bocsi Heni az elírásért:P) pulykaragu és Edinás csokicsoda:) Ügyik voltunk:PPPPPPP és az egész hangulat nagyon jóóó volt!!!!!!!!!!!!!!!!! Még pia sem kellet:PP Sőt, fujj Hubertus SOHA!!!!!!!!! A horror film gagyi volt, de jót lehetett rajta röhögni:))Nah meg azért bosszankodni is, hogy mekkora egy szar:PPPP
Annamari is nagyon ari volt, Nojmi szobája meg kell nekem!!!!!Annyira tetszik!!!!
A cicuk is tök arik voltak!!Produkáltál magukat:P A csajszicica odadörgölődzött a fiúkhoz és elkezdte a pofijukat nyalni!! Annyira cukik voltak: ) Nah meg a kis törpe azokkal a nagy ijedt szemeivel!!!!!:)))))))))
Milán meg felhívott!! Épp írtam neki az smst, mikor megszólalt a telóm (de jó lenne ha ez jelentene vmit:) ).Annamari szobájában beszéltem vele, de naná, hogy hallgatóztak:))
Szalagavató után ha minden jól megy buliiiiiiii:))))))) És ha Milán is ráér akkor elhívom:D Bár nem tudom, hogy jó e első randiszínhelynek:P Csak olyan izé, mert én a helyébe Nojmival akarnék összejönni! Olyan jól elvannak!! De ez nem is csoda!!! Úgy irigylem Nojmit a tulajdonságai miatt:)

Ilyen nincs!!!!!!!!!!!!!Miért most kell minden hülyeségen gondolkoznom, amikor tanulnom kéne????????????? 6oldalt tanultam...

Mibe fogadjunk, hogy bukok is és szalagavató után még buli sem lesz????



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat