Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Egy lány naplója


Barack01 [125282 AL], gazdája Egy lány
2009-08-13

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125282
2009-08-13

1. Beszélgettünk hármasban és Bea mesélte (végre ma már egész jó volt a hangulat köztünk!!!), hogy a kutyija bepisilt az állatorvosnál, mert annyira félt. Eszembe jutott Zokni. Ő is annyira félt:'( :'( Mintha valaki szorítaná és próbálná kitépni....
2. Voltam bőrgyógyásznál. Kaptam kenőcsöt meg tablettát, de ezen kívül semmi... szinte semmi... 15000+2000+3100 ... Ha ezek után se lesz jobb, nem tudom mit fogok csinálni...
Plusz, ha nincs ott Gyuri, tuti befordulok...
Komolyan szeretem, már tuti!!! Legszívesebben állandóan csak ölelegetném:D Legszívesebben minden nap Vele feküdnék le és kelnék fel!
Kaptam Tőle egy napelemes virágot (mozog, ha rásüt a nap), plusz egy lapot. Rá van ragasztva egy szívet tartó maci és belül le van írva, hogy mit jelentek Neki :') Lehet nyálas, lehet gyerekes (legalábbis szerinte más ezt gondolná), de nekem nagyon sokat adott: )
Ma: soha nem szoktam a buszmegállóban felnézni, de a mellettem lévő integetős csaj miatt mégis megtettem. Milyen mázli! Viktor volt velem szemben, a másik oldalon!!:) Jó volt Vele talizni és beszélgetni is! Plusz ezer hála, hogy hazahozott!!
Habár el akartam temetni a múltat, de Ch-val és Viktorral is nagyon jó volt találkozni!!

Kihagytam: Jóbarátok, szeder, etetés:P, bújás



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat