Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Egy lány naplója


Barack01 [125282 AL], gazdája Egy lány
2010-01-03

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125282
2010-01-03

Új év:) Lehet az év végén már nem tennék smileyt a végére. Ki tudja mi lesz. Csak remélni tudom, hogy csupa jó:) Nah persze...:P Azért hátha.
Még 2010 előtt:
-Meglett Lucus!!!=) Megkértem Gyurit és ugyanúgy, mint az államvizsgánál, teljesült is:) Köszke Fentiek!! Megprósza nem szidni többet Titeket...:)
-Voltak nálunk Hajniék. Gyurival végig azt füleltük, hogy van-e kínos csönd. De szerencsére nem volt:)
Tök jó, mert jóval többet maradtak, mint másfél óra és ez is jó jel:)
- Van szoknyááám:) Hülye tesóm szerint pornós. Barom:D
Jham meg új táskám!!! Nőiesebb:)
- A Karácsony Luca miatt nekem nem volt túl jó. Végig az járt a fejemben, hogy nem láthatom őt többet +, hogy mi lett vele. Jópár fájó variáció is eszembe jutott... A Végső állomás 3 után meg végleg lehúztam magamat. Hülye halál téma. Főleg, mert abban a bizonyos fényben sem hiszek és nem tudom elképzelni azt, hogy ott hogyan működhetnek a dolgok:
* Ha valaki szerelmesen hal meg, de a párja itt a földön újra szerelmes lesz, akkor ott fent kivel lesz?
* Ha valaki szeret valakit, de elvileg az a "pokolba" jut, akkor mégis ott fent, hogyan lehet boldog anélkül a valaki nélkül?
* Túl hosszú és elképzelhetetlen nekem az az örökkévalóság. Mit fogunk ott fent csinálni?
* Ha nem olyan formában létezünk majd ott, mint itt, hanem ott csak a közös szeretet vagy mi számít, akkor meg végülis a halállal tényleg véget ér minden. Hiszen ott fent nem lesz Apa, meg Anya "csak" egy nagy szeretet.
* Az állatkákkal mi lesz?
Stb stb... Csupa befordító. Mert engem az a mondat, hogy ez számunkra felfoghatatlan nem vigasztal. Olyan önámításnak tűnik. Inkább felfoghatatlan, mint a szembenézés a lehetséges semmivel.
Na befejeztem:)
Szóval a Karácsony nem a legjobb volt ilyen dolgok mellett. Hülye agyam.
- Van újra DVD lejátszóm. Gyuritól kaptam. Olyan szép és pici és USBs is!!!!
2009:
Gyurisat és az államvizsgát leszámítva kitörölném az életemből. 7.01-ig folymaatosan a rák és a halál volt az, ami igazán áthatotta az évet. Erika apukája, Keresztanyukám apukája(Gabi bácsi), Anyum munkatársa (Erika néni) és neki a férje is, kicsi macsekok (ők nem rákban--> csoda...), Györgyi néni és Zokni baba:'(
Hármójukról ebben az évben derült ki, hogy rákosok. Tök más problémával fordultak/fordultunk orvoshoz. Végül ez lett és vége is lett:'( Ezt is befejeztem.
-Szilveszter: Gyurinál voltunk. Szobadíszítés, tűzijáték (én is végül egész jól belejöttem:P A picit fogni tök jó volt), Tekken (vesztettem 2szer is:S), Filmezés. Igaz nem így képzeltem el a szilvesztert, de nem is volt olyan rossz:) Kivéve egy dolgot... azt inkább nem írom le:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat