Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Egy lány naplója


Barack01 [125282 AL], gazdája Egy lány
2009-09-05

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125282
2009-09-05

Iszonyat rosszul megy a tanulás...nem is emlékszem olyanra, hogy ennyire csiga lettem volna valaha is... voltak olyan napok persze, amikor 1-2 tétel volt egész nap aztán kész, de hogy másfél héten keresztül így, ehhez hasonlóan menjen (2-5 tétel), olyan még soha. Nem tudom mi bajom van. Mindig mindennél a cél előtt fogy el az energiám. Sokan akkor húznak nagyon bele, de nekem nem megy.
Jó lenne már 1 hónappal öregebbnek lenni. Már most elegem van pedig a neheze még hátra van.
Tegnap a dühömet/feszültséget ki is töltöttem Gyurin :( Mindig azon, akin nem kellene... Viszont tök jól kezelte, nem vette magára:*

------
Nem is én lennék, ha nem így történne...
21-e óta folyamatosan van valami bajom. Komolyan már nincs olyan pontom, aminek ebben a több, mint 2 hétben ne lett volna baja...:
fejfájás a láz miatt, orrfújás, torokfájás (köhögés is), hasmenés, megjött (hasfájás), fülgyulladás és ma reggelre a szemgyulladás...
L L L L
------
Apró megjegyzés...néha nem árt úgy csinálni, úgy érezni, mintha nem lenne senkid, így talán kevésbé válsz függővé...Mert így talán megmarad az az érzés, hogy egyedül is képes vagy egész lenni...És nincs az, hogy egy hosszabb nem találkozás ennyire szarul essen, ennyire hiányérzetet keltsen.

Tök tetszik: http://www.youtube.com/watch?v=B3drDS_VzBw



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat