Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Egy lány naplója


Barack01 [125282 AL], gazdája Egy lány
2010-10-31

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125282
2010-10-31

Ennyit a sűrűbben írok naplót dologról...
Nem is tudom, hogy miért nem írtam. Kivételesen most nem a naplómba akartam kiadni azt, ami bennem volt. Jó sok sok dolog történt mióta nem írtam, már nem is emlékszem rájuk:P
Hehh most írt Laci. Hát megtörtént =) Kis jegyes:D Örülök neki, de azért irigy is vagyok! Ők össze tudtak költözni és már nesze itt az eljegyzés is. Mindez 11 hónap alatt. Nekünk meg csoda lesz, ha az összeköltözés valaha is sikerülni fog. Hülye pénz. Mindenesetre nagyon nagyon örülök, hogy boldog!!! De jó lesz majd kifaggatni:D Kivi vagyok végül hogyan kérte meg:) Ajánlom Neki, hogy az esküvőre meghívjon:D Utálom az esküvőket, de az Övét azért nem akarnám kihagyni=) Nagyon rendes fijjjú.
Most össze-vissza fogom leírni azokat, amik az eszembe jutnak. Az elmúlt időszakban pár dolgot leszámítva nem éreztem magamat túl jól. Ma (vasárnap!!!-->durva) elköltöztünk... Éljen az a hülye Gvadányi, a semmi közepétől még messzebb... Utálom azt, amit csinálok és ezt nem nagyon rejtettem véka alá. Jobban mondva Erika rákérdezett, hogy én is el akarok-e menni. Vagyis így: "Ugye te nem akarsz elmenni?!" Nagy kuss... sose tudtam ilyenben (:P) hazudni. Ez olyan, mint a van barátod? Az igen csak akkor ment, amikor tényleg volt. Erre adott egy jóbaráti tanácsot... vagyis inkább tanuljak tovább, mert Ő megengedné, hiszen szeretne megtartani. Amúgyis a Tb-vel nem sokra megyek és elvégezhetnék egy komolyabb főiskolát is. Szívben a kés, forgatva egyre mélyebben. Tőle ezt nem vártam. Rohadt szarul esett, hogy ilyennek gondolja a sulimat, holott a főovhánk is többek között ezt végezte. Jham és azt is mondta, hogy amúgy se szeretem annyira a tbt és szerinte ugyanúgy unnám magamat a nyugdíj számolgatása közben. Kaptam ám hideget-meleget... Életemben először akkor csalódtam benne. Eddig úgy voltam vele, hogy ő a legjobb főnök, de már ez egy picit megingott. Ja és azt is kihagytam, hogy "Miért, revizor akarsz lenni? :O" Mindez olyan érdekes hangvétellel. Szóval kb úgy éreztem magamat, mint aki semmit sem ér. Gyűlöltem bejárni, abban a másfél hétben. A gyomrom is kikészült. Folyamatos idegeskedés bent, sorra jelentették be, hogy elmennek (Bea, Anikó :'(, Viki, Tamás, Zsike...) és erre meg még ez is.
Most azért már jobb, picit lenyugodtam. Ami talán nem is annyira jó. Nincs most meg az a löket, ami előre tudna vinni.
Múltkor Piroska nénihez felmentem és vagy 1 órát ott voltam =) Nem is gondoltam vola...:)
Csütörtökön összevesztem Tibivel. Enyhén meggyanúsított valamivel. Kérdőre vontam, megjegyeztem, hogy nem rajtam kéne kitölteni a dühét és, hogy elegem van a gúnyos vigyorából... Utána pedig nem hagyott valami nyugodni, úgyhogy kiderítettem, hogy igazat mondott-e. Hát nem. Szépen az orra alá dugtam (Erika mondta, hogy ha 2 perc múlva nem jövök ki onnan, akkor utánam jön, nehogy elfajuljon a dolog:P). Végül Tibi bocsánatot kért, de azért én nem gondolom azt, hogy ez annyira őszinte lett volna. Az anyaggal kapcsolatban pedig továbbra is az a meggyőződésem, hogy engem meg Csillut gyanúsít. Bekaphatja, beképzelt majom. Már mindenki azt akarja, hogy húzzon el...
Azért jó dolog is volt. Találkoztam Krisztivel!!!!! Nagyon hosszú idő után. Még előző évben összevesztünk... Aztán valahogy egyikünk se mert lépni. Nekem a szülinapi ajándéka adta meg a löketet. Örülök, hogy sor került a találkozóra még az előtt, hogy elment. Remélem újra fel fog épülni a barátságunk: ) Amint visszajön, kell egy nagy bulit tartani. Olyan régi jót beszélgetőset és sokat táncolósat. Imádtam vele bulizni:)
A másik, ami jó, hogy 96%-os lett a teljesítményértékelésem és, hogy meglett a Kresz vizsga (2 hibapont). Annyira remegett a kezem, hogy nem tudtam aláírni. Rohadt ciki volt. Kétszer indultam neki, de így sem hasonlít az aláírásomra az a firka. Ennyi erőből egy x-et is írhattam volna. Gáz a képem és az aláírás is...sebaj.
Most pénteken meg szombaton pedig elsősegély volt. Na ott is égtem. A hülye babának csak én nem tudtam befújni a levegőt. Következő nap meg elkéstem, de akkor legalább már ment egy kis levegő az orrába. Szerintem ebből tuti meghúznak majd. A legrosszabb, hogy nem lehet rá gyakorolni. Megnéztem mennyibe kerül egy ilyen baba... 56.000 Ft...Na kapjátok be.
Múlt hétvégén Rizikóztunk (kétszer is az enyém volt a legnagyobb terület:P). Az egyiknél már meguntam, meg kezdődött az X-faktor:P, úgyhogy Öcsi átvette a seregemet. Olyan jó volt látni azt, hogy Anyumék és Gyuri együtt játszanak nélkülem. Ez most biztos hülyén hangzik, de szóval azt volt jó nézni, hogy azért, hogy összeszoktak és már én sem kellek ahhoz, hogy együtt jól ellegyenek: )
Hát most egyenlőre nem jut más az eszembe... Vagyis, de: a fiúk felhívtak a Váciról, hogy mi van velem =D=D=D )
Illetve van még valami: Folyamatosan gondolok rá és nagyon remélem, hogy ami bevált Lucánál, az Nála is be fog válni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat