Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Egy lány naplója


Barack01 [125282 AL], gazdája Egy lány
2010-05-31

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125282
2010-05-31

Nem volt ma bent Erika sem... Egyedül a szobában. Régebben talán élveztem volna, de már nem:S Az mondjuk jó volt, hogy így nem volt túl sok dolgom... Azaz, ha nagyon szorgalmas lettem volna, akkor lehetett volna:P
Beszélgettem ma Ildivel. Lehet megkérdezem tényleg Erikát, hogy esetleg, ha egyszer lesz nálunk üresedés, akkor nem-e kellene egy járulékos revizor:) Hátha... Adót nem szívesen néznék, de járulékot igen. Valami azt súgja, hogy ez csak álom, de próba...
Az adótanácsadóit viszont hagyom a francba...nem fogok menni. Remélem ebből nem lesz baj.
Múltkor elfelejtettem leírni egy olyan dolgot, ami annyira tetszett:
Rita kajálás közben véletlenül kiöntötte a piát. Arrébb rakta, hogy feltakarítsa azt ami kiment, de ezzel a mozdulattal még egy picit kiöntött. Szakadtunk a röhögéstől, majd Gyuri megfogta a maradékot és egy "Miért nem öntöd ki akkor már az egészet?" mondattal kiöntötte a többit. Olyan jót nevettünk és nem volt "Baszd meg" (Fejős Éva óta esett le az, hogy ezt így kell írni... tudom gáz... nekem valahogy mindig bazd meg volt...) "Mit csinálsz? Normális vagy?" "Na fasza" "Ügyes vagy..." stb. jelző, mint ami nálunk lett volna. Elgondolkodtató, hogy jééé ezt így is lehet csinálni?... Nem csak a másikat lebaszva? Remélem leküzdöm a véremet és mi ilyenek leszünk:)
Nem most és még nagyon nagyon messze van, de ha egyszer lesz lányom Bartos Dórának szeretném, hogy hívják:) Azt hiszem:))
Ez a "Te mit szólsz Balázshoz?" mondattal kezdődött...
Hiába távlati nagyon is, akkor is jó elképzelni a közös jövőt.:) Még akkor is, ha esetleg nem úgy hozza az élet. Remélem úgy hozza majd: ) : ) pls! :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat