Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Egy lány naplója


Barack01 [125282 AL], gazdája Egy lány
2009-10-09

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125282
2009-10-09

Röviden:
Azt éreztem, hogy kezdek visszatérni a régi önmagamhoz, akit nagyon is utálok! "Nem tudok kapcsolatban lenni, flörtök bőven elegendőek, de azok kellenek is nagyon". Elkezdtem félni attól, hogy a Zsoltnál alvás, piálás veszélyes, mert valahogy nem érzem olyan erősen a szeretetet Gyuri iránt.
Nem bírtam elfojtani azt, amit érzek ezért elmondtam Neki, hogy tök félek és össze vagyok zavarodva, mert nem érzem iránta azt a pluszt, amit eddig. Azaz, hogy szeretem és Vele akarok lenni, csak valami mégis kevesebb. Mondta, hogy ilyet Ő is érzett, de ez csak hullámvölgy és igaza van, mert amint ezt elmondtam Neki felszabadultam és újra elkezdtem iránta erősen érezni : ) Szerintem nem is Neki szólt az egész, csak a hideg, a hülye idő, a benti dolgok és az, hogy rohadtul álmos vagyok minden nap (az elmúlt 2 napban 4 + 2 és 3/4 órát aludtam). Ha pedig álmos vagyok eltompulnak az érzések bennem, ezt tudom. Ami meg mégjobban megerősített abban, hogy igenis szeretem, hogy egyáltalán nem éreztem semmi vonzalmat Zsolt iránt(úgy, hogy volt bennem alkohol!!!! Sőt az járt a fejemben, hogy Gyurival szeretnék most lenni) Szóval remélem vége a hülye időszakomnak. Talán az is kiválthatta ezt, hogy a "kuka" Edina újra visszatért, ami nagyon nagyon rossz:( Utálom mostanában magamat... Zsoltéknál is olyan pfff voltam...oké 4 óra alvás + agyalás a dolgokon, de akkor is:( Viszont! Tök finomat főztek (Zsolt, Dani---> jó volt nézni pasikat a konyhában:P) és megtanultam kockapókerezni! úúúgy játszanék! Meg háromszög dominót is!! Azért rem, hogy fognak még hívni...Jham és végül nem aludtam ott.
Csak a távolság miatt aludtam volna ott, de akkor is: csak Gyurinál és kész!!!: )

----
:'( ... Egy nagy kalap szar vagyok kívülről és belülről is... Feladom... Nem akarom a holnapot, se az osztálytalálkozót ...de a mai estét sem...
Szerintem fel is fordulhatnék... az nem is lenne olyan rossz...mindegy, befejeztem...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat