Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Egy lány naplója


Barack01 [125282 AL], gazdája Egy lány
Nosztalgia

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125282
Nosztalgia

Tök fura pár dolgot újraolvasni. 1-2 már már vicces/röhejes. Nem csak ahogyan írtam, hanem az, amit...
Fura volt Milu mondatát újraolvasni "még a barátnődben sem bízhatsz" ---> Na igen: kire irányult ez? Hát igen rá...Milyen igaza volt :D Aztaaaaaaa! Ez a gyerek a hazugságokon kívül is tudott valamit:D Lehet gúnyos napom van...:P

Azon gondolkodtam, hogy az elmúlt időszakban folyamatosan szidtam Istent...Holott csak nekem tett jót és ezt most komolyan gondolom. Oké Zoknisat nem tudom hova tenni, se Györgyi néniset, de a többinek már megtaláltam a miértjét.
P: ha nem kezdünk el akkor járni, a végén nem akartam volna másokkal ismerkedni, mivel folyton csak azt vártam volna, hogy mikor jövünk össze. Plusz arra is jó volt az a rövidke járás, hogy rájöjjek (és ez most durván fog hangzani) mi nem kell egy kapcsolatban, milyen nem akarok lenni, milyennek nem akarom a másikat. Így tudom értékelni nagyonis azt, hogy Ő itt van nekem. Tényleg itt van, nem csak látszólag!
Plusz azért is jó volt az egész szakításos dolog, mert ha nem történik meg, akkor talán dolgozni se megyek el. Vagyis a járásnak és a szakításnak is nagyon is volt értelme!
N: túl nagy volt a függés...már már egészségtelen. Ahogyan azt régebben meg is mondták. Túl sokat lelkiztünk, ami akkor nagyon is jó volt, de ma már nem hiányozna. Hogy miért? Mert úgy érzem, hogy nem kell olyan mélyen belemenni a dolgokba, mert akkor csak azon lovagol az ember napokig.
Erősödtem azáltal, hogy vége lett a barátságunknak.
Pluszba: talán nem is kell az ember mellé olyan legjobb barátnő, aki ahelyett, hogy a barátságért küzdött volna, inkább eldobta.
SZÓVAL: hogy ezt miért is írtam le? Mert rájöttem, hogy Isten nem is utál:D Úgy gondoltam, hogy csak kicseszett velem, de ma már egyáltalán nem hiszem ezt. Így jó, ahogy történt és őszintén: mindent így hagynék, ha megkérdeznék, hogy akarnék-e bármit is változtatni. (ismét kivétel Zokni és Györgyi néni)
Mek vissza tanulni:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat