Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Egy lány naplója


Barack01 [125282 AL], gazdája Egy lány
2012-02-28

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125282
2012-02-28

A kinectezésből nem lett semmi végül...ez van:)
Viszont az elmúlt péntekeken társasjátékozni jártunk Gyuri munkatársához. Nya az jó volt:D 6-an voltunk (Babó, Évi, Laci, Pityu, István meg én) Igaz, hogy még nem vagyok oldott a társoságukban, de akkor is élvezem. Főleg, hogy mindig mással játszunk meg, hogy mindenki aranyos, nem bunkók, nem beképzeltek és olyan sokat röhögtem:D Többet szerintem mint az elmúlt évben összesen.
Munka: Már nem titok Erika előtt, hogy humánra szeretnék menni. Sem az, hogy nem szeretem azt, amit csinálok, sem az, hogy utálom az egész Apeccchot. Teljesen őszinte voltam Vele, mivel Ő is az. Tudom, hogy Ő is utál itt lenni Ő is utálja az egészet és Ő tanácsolta azt, hogy suli után lépjek. És tökre megért abban, hogy ilyen pozícióban nem sok helyre tudnék továbblépni, a sulis dolgokat meg nem szeretném ismételten elfelejteni. Fura, ha a főnöködel ennyire nyíltan lehet beszélni. Soha nem gondoltam volna, hogy majd ezeket mind elmondhatom Neki. Igaz, ha Ő nem nyílik meg, illetve ha nem kérdez, akkor nem árultam volna el. Ezt mondjuk egy kinti cégnél biztosan nem tehettem volna meg, mert az első akit létszámleépítésnél kirúgtak volna az én lettem volna. Valamire jó a közig, meg Erika se mindennapi főnök. Nagyon rossz lenne, ha tényleg beváltaná és hamarosan elmenne:( Nem szeretnék új főnököt! Max, csak, ha a munkahelyem is változna.
Család: mostanában egész jó. Társasozni meg kártyázni szoktunk:)
(TÖRÖLVE)
Jut eszembe: Gyurit felhívtam február elején, hogy mikor is van a névnapom. Gondoltam most kiderül, hogy tudja-e vagy csak a naptárból lesi ki:) Hát tudta, mert 26-ot mondott:D Mire nem jó a szőkőév:D
Gyuri: Egy hülye, idegbeteg barom vagyok Vele :'(
Megyünk 9-11 között Szegedre. Már nagyon várom!! Bárcsak jó idő lenne! 14-én meg ha minden igaz színházba! Holnap meg a várba vacsizni. Végre programok!!!!!! Úgy hiányoztak!!!
Barátok: utálom, hogy Kriszti kint van, utálom, hogy Henivel ritkán tudunk csak találkozni, utálom, hogy Laci nem ér rá, utálom, hogy Noémi megsértődött és megint eltűnt és smst sem lehet írni Neki, illetve azt se szeretem, hogy a hármas talik Orsival olyan ritkák. Nah kb ennyi:)
Kavics: Imádolom a kis hülye fejét!! Minden mozdulatánál olvadok:D
Suli: Most picit uncsi, de hátha beindul:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat