Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Egy lány naplója


Barack01 [125282 AL], gazdája Egy lány
2005. október 1.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125282
2005. október 1.

"Szórakozz a nénikéddel" --> Jól padlót fogtam...se köpni se nyelni nem tudtam.Ennyire még semmin sem lepődtem meg. De így visszagondolva igaza volt. Tényleg gúnyosan hangzott az amit mondtam, pedig nem úgy akartam, csak hülyéskedni akartam vele:) De azt be kell vallania, hogy nem a legjobb a jegeskávé készítésében:P Először tényleg megkövültem és legszívesebben beleütöttem volna, de ahogy lenyugodtam rájöttem, hogy rossz kedvvel én se tudtam volna ezt viccnek venni...csak baszogatásnak...azért meg én is beszóltam volna... Nah így végül mikor lement utána mentem és bocsánatot kértem. Azt mondta, hogy ő is csak hülyéskedett és nem gondolta komolyan csak amikor sokan állnak a kasszánál akkor mindig nagyon ideges. + hogy nyugodjak meg nem utál. Azt a szív szerelmemes dolgot meg nem értem... bizti cikizni akart! Utána meg mikor kint voltunk kijött az ablakba és mosolygott, mint egy hüle...de vhogy úgy érzem, hogy ezzel is szívatni akart.:)
Más: Jó volt a lányokkal beszélgetni!!!! Remélem még idős korunkban is fogunk így hárman talizni:D
Ma már tényleg muszi lesz normálisan tanulnom:/ Alig várom...
Jah és még1: Törpit lezártnak nyílvánítom:) Utálom hogy nem mondhatom el neki a dolgokat, de azok után amiket halottam Nojmitól jobb így:)

Hupsz ezt majdnem kihagytam: Este apu olyan édi volt, hogy muszály volt azonnal megölelnem, de sikeresen rátérdeltem a szemüvegére:( Azt hittem majd jól leordítja a fejemet, hiszen már apró dolgokért is káromkodni szokott (pl:mert a gépen nem mentem át az ő oldalára...) erre meg mit csinál? Elkezd röhögni. Hírtelen nem tudtam, hogy sírjak e vagy nevessek! Nagyon bűntudatom van és az az igazság, hogy főleg azért mert rosszat csináltam és ő mégis kedves maradt velem.Nem szoktam meg ezt a változatot. (és még azt se mondta, hogy fasza kilányom! Még a legapróbb káromkodás sem csúszott ki a száján.Léteznek még csodák:))) )

Milyen ügyi kis apcim van nekem:))Megcsinálta a teljesen eltorzult szemüveget:) Ésss a poén, hogy a rátérdelésem miatt jobb lett az orránál:))))))))) Érdekes az élet:DDD De ilyenkor szeretem:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat