Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Egy lány naplója


Barack01 [125282 AL], gazdája Egy lány
2010-12-20

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125282
2010-12-20

Tök jó kis hosszú hétvégém volt, egy szavam se lehet. Viszont a mai nap...Fodrász után befordulás... (Nem a hajam miatt) De szerencsére már elmúlt. Csak rossz, hogy olyankor jött ez rám, amikor sokkal fontosabb programom lett volna:( Tudok időzíteni...
Pedig tök jól kezdődött. Még a fodrásznál is jó volt. 4000 Ft-ért festett és vágott:) Csak aztán...erről most inkább nem.
A hétvégét írom le, mert az szép emlék.
Pénteken mindketten itthon maradtunk, Reggel készülődés. Soha nem gondoltam volna, hogy valaha is úgy fogok epilálni, hogy látja Gyuri...:) Olyan 1 körül indulhattunk el Egerbe. A szállás az eddigiek közül a legjobb volt(Hotel Romantik). Igaz, hogy az erkély miatt jött be a hideg, de azt egy plédtömítéssel:) Gyuri megoldotta. Ezt leszámítva azonban kifogástalan volt. Minden tiszta volt, az ágyon cukorka várt ránk, modern volt a tv, volt minibár (habár abból drága lett volna a fogyasztás), volt ott nekünk vízforraló, cukor, tea, 2db 3in1 kávé:) stb stb. Az étterme is nagyon kulturált volt, volt jó sok minden reggelire (Kincs zabált is rendesen:D). Loptunk vacsorára lekvárt (igazi magyarok...tudom...). A néni és a 2 srác tök aranyosak voltak. Volt vendégköszöntő egri bor (bár ezt sajna kihagytuk). A szobák nem egymás hegyén-hátán voltak. A miénk olyan jó helyen, hogy a legközelebbi eggyel föntebb, illetve lentebb volt. Ide szívesen visszamennék még máskor is. És a legjobb, hogy a többihez viszonyítva nem is drága hotel. Meg üdülésiből volt:) Jham és a kocsinak is volt parkoló (fedett).
Egerből egyébként sajna nem olyan sokat láttunk, mert szombaton végig szakadt a hó, így csak annyira mentünk ki, hogy felmentünk a várba + beültünk egy cukrászdába (a 2009-es ország tortája annyira finom!!!!!!) + rendeltünk pizzát (amit becsempésztünk a hotelbe:D). Illetve vasárnap sétáltunk a parkban (van ott egy kis rész, ahol ha lezárnák az utcát, annyira tartanám az esküvőmet!!! Olyan csodaszép lehetne ott: ) ) Álltunk is ott egy darabig, úgy egymással szemben. Már csak a pap hiányzott onnan:) Khm tiszteletes maximum...:) Délután pedig meglestem, hogy hol nőtt fel Gyuri. Hol volt mini:D Utána pedig elmentünk egy vendéglőbe kajálni, aztán indultunk is haza.
Annyira nem akartam még hazajönni!!! Olyan jó volt kettesben!!!!!!!!!!!!!!!!! Jham amúgy alkoholt is csempésztünk be, most jut eszembe:P Igaz annak a nagy részét tegnap este, itthon ittuk meg:)
Legközelebb több üdülésit fogok kérni:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat