Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Egy lány naplója


Barack01 [125282 AL], gazdája Egy lány
2010-05-22

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125282
2010-05-22

05.19--> 1 éve találkoztunk először<3.
05.20--> Reggel 5-kor arra keltem, hogy álmomban a vizsgán lebuktam puskázás közben.
Előző nap meg felriadtam álmomból és bevágtam a szememet a radiátor tekerőjébe. L . Olyan mintha behúztak volna:)))
L L L L L :)
A vizsga. Pont rossz helyre ültem le, pedig elsőnek érkeztem. A vizsgabizottság elnöke végig rám látott. Mivel behülyítettek azzal, hogy ezt puskázás nélkül nem lehet megcsinálni, ezért a második feladatnál elővettem. Vagy 10 percembe került mire le mertem róla lesni valamit és tök nagy idegesség jött rám, úgyhogy úgy döntöttem nem puskázom, lesz ami lesz. Végig írtam a 2 órát, már úgy fájt a kezem. Végül 98 lett a 100ból : )))) Ami azt jelenti, hogy simán meg lehet írni puska nélkül, akár 5-ösre is. Hiszen annál az egy 10 pontosnál puskáztam csak és ott se minden a puskáról volt. Szóval tökre örültem!!!!!!!!!!!!:) A szóbelin uccsónak mentem be és nem is kérdezett semmit csak mindig tovább léptetett a következőre:) Jham az egyetlenegy TBt tartalmazó tételt sikerült kihúznom:))))
Szóval köszke Fentiek!!!!!!: ) Meg mindenkinek, aki drukkolt. Tök jó és számomra kézenfekvő kérdések voltak mind az írásbelin, mind a szóbelin! Nagyon nagyon nagy mázlim volt!!! :)
Gyuritól kaptam is 5 szál rózsaszín(!!!!:)) rózsát :))) Olyan szépek!
Annyira jó volt túl lenni rajta. Bementem vizsga után még dolgozni és olyan voltam, mint aki be van lőve! : ) Legszívesebben táncoltam volna az esőben. Mindenen mosolyogtam. Na meg Benedek előtt megint beégtem. De mondtam is Neki, hogy Ő már ehhez hozzá szokhatott, mert mindig bedilizek vizsga után:)
Azt mondták, hogy tök ki vagyok virulva, meg megkaptam, hogy csini vagyok: ) Tök jól esett! Szóval szuper volt az a nap!!! Csak estére annyira elfáradtam, hogy hamar el is aludtam. Pénteken meg már munka közben be akartam kómálni. Hazaértem olyan 3/4 4 körül és estig aludtam:S
Ma is csak punnyadtam. Mintha egy hetet nem aludtam volna...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat