Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Egy lány naplója


Barack01 [125282 AL], gazdája Egy lány
2010-05-02

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125282
2010-05-02

Sok minden történt mióta nem írtam. Már nem is emlékszem igazán. Volt jó is + rossz is.
Rossz volt, hogy behülyültem. Csak szóval valamiért sokat veszekedtünk. Az eszemre akartam hallgatni, de a szívemmel nem tudtam elengedni. (Az eszem is csak 50%-ban súgta azt, hogy úgy lenne jobb.)
Fura mód engem mindig az alkohol és a buli az, ami megerősít abban, hogy mindennél fontosabb a számomra!
Olyankor extrán érzem azt, hogy hiányzik, vele szeretnék lenni és, hogy az összes ott lévő fiú semmitmondó hozzá képest! : ) Meg tapló. Múltkor pofon is vágtam az egyiket. A #&@ anyját akarjon tapizni! Többek között ezért sem táncolok fiúkkal.
Jham igen a hiányzol dolog. Tegnap véletlen nem csak Gyurinak küldtem el, hanem Heni Gáborának is :))) Jót röhögtünk Henivel, bár azért elég ciki volt. Visszaírta, hogy ez hízelgő :))
Sebaj:)
- Jön a 30 seconds to mars. Az előző években folyamatosan nyomtam rájuk a szavazatot és VÉGRE! Erre meg rájöttem, hogy nincs kivel menni:( Azaz Gyuri felajánlotta, de nem akarom, hogy kidobjon ennyi pénzt egy olyan együttesért, amit egy picit sem szeret. Illetve nem nagyon szeretne első sorban lenni. Szóval nagyon úgy néz ki, hogy letehetek róla:( Úgy mint Lady Gagáról. Ott meg a pénz a bibi:'( 19000 Ft. RABLÁS:'(
- Múltkor elég izé dologot szóltam be Heninek...:( De én komolyan csak azt szeretném, hogy jó legyen... Oké honnan tudom, hogy kinek mi a jó, ez igaz.
- Két héten is volt bent bombariadó. Baromira örültem... Elsőnél (Emese, Anikó) Lurdy -> vár -> Burger, másodiknál elengedtek, ezért bementem Anyumhoz
- Megszüntetik Endrééknél a Lotust:( Nem mintha Endre írna...
- Mire jók a kapcsolatok? :) Krisztián megmutatta az irattárat:) Megint ott jártam, ahol elvileg nem járhattam volna:D Jham és lustulhattam a főnöki székben:) Hogy az mennyire kényelmes!!! Jham meg a motorra is ráülhettem:D Azt hittem, hogy ha megtudja, hogy van Gyuri nem lesz segítőkész + közvetlen, de még így is az. Így pedig a legjobb! Közvetlenség: "De köcsög vagy" Széééép...ilyet mondani egy lánynak:D
- Híztam megint:'( Jókor jutott eszembe az, hogy felveszek majd fürdőruhát:S
- Nem tudtam ma tanulni, annyira nem megy:(((( Úgy túl lennék már rajta!
- Adótanácsadói? Jelentkezzek? Vagy nem nekem való? Egyáltalán el fog indulni? Jahjjjjjjjj nem tudom. Nincs kedvem tanulni, főleg nem ilyet, de ha már ott dolgozom, akkor nem ártana olyat, ami hasznos lehet ott. + vagy lépnem kéne vagy tanulni. Túlságosan jó főnököm van, jó osztályban vagyok... Habár... lehet már nem sokáig marad a kérdés kérdés. Ha az új kormány át akarja szervezni, akkor nem biztos, hogy meg fog maradni a főosztályunk, hiszen az utolsó helyen áll:/ Mindegy, ilyenre nem is gondolok.
- Azt hiszem Gyuri örült az ajándéknak:) UNO, kedvenc kocsija kulcstartó üvegkockába gravírozva + sütöttem Neki sütit:) (a családnak is ízlett!!!!)
- Voltunk Gödöllőn. Sétáltunk, hamburgereztünk, boltra vadásztunk, kekszet ettünk, a parkban a fűben ülve UNOztunk. Szinte mindig Ő nyert:S Mint én a kockapókerben. Úgy látszik az nyer, aki kapja a játékot:)
- Együtt fürödtünk:D
Most más nem jut az eszembe.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat