Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Egy lány naplója


Barack01 [125282 AL], gazdája Egy lány
2006-03-17

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125282
2006-03-17

Írt Csöppy... állítólag nem tudott írni...remélem ez az igazság!
Kenny pedig elmondta Nojminak a dolgokat.Eleve azzal a céllal jött fel hozzám, hogy lefektessen. Végre őszinte és bevallotta sőt sajnálja ami meglepő! Viszont azt nem hiszem el, hogy saját maga miatt nem lett volna rá képes! Állítom ha a tesóm nincs itthon, plusz minden ok akkor nem cicózott volna!
Danival tökre jó volt talizni!!! Nagyon ari:DDD Jól éreztem magamat csak szerintem megfáztam:(
Este pedig végül mégis mentem cirkuszba(mert könyörgés nélkül anyum megengedte!!!).István rokonai cirkuszban dolgoznak, úgyhogy ingyen volt az egész, ráadásul még szünetben be is mehettem az állatkákhoz:)) Szegényeket azért sajnáltam, főleg az elefáncsit!! Ki akarta kötni a láncát:'( Az egyik pónit megsimiztem, nagyon édes volt:D Megismertem az uncsitesóit: Déwidet és Viktort. Nagyon aranyosak voltak. Először úgy éreztem, hogy mi a fenét keresek ott, mert olyan kívülálló voltam, de aztán minden tök szuper lett! Igaz a fél előadást nem láttam, mert velük beszélgettem, de megérte:)) Édik voltak!!!! Sokat lehetett velük hülyéskedni!! Azon veszekedtek, hogy kinek a mennyasszonya vagyok:))) Déwid végig fogta a kezemet, egyszer fel is kapott és úgy cipelt:) Előadás után, pedig mindenkinek úgy mutatott be, mint a leendő felesége, és ebben az volt a poén, hogy 2en tutira bevették!!!!!!!!!!!!! Az a néni már régóta nem látta, így nem tudhatta, hogy mi van mostanság vele...megkérdezte, hogy és gyereket mikor akarunk:))))) (Viktorék meg ott röhögtek a háttérben), plusz egy bácsi meg azt, hogy mikor lesz az esküvő és, hogy lehet e tanu?! De mindkettő halál komolyan!!!! Tudom, hogy hülyeség, de annyira tetszett, hogy az uncsitesóinak, a barátainak, rég nem látott ismerőseinek is úgy mutatott be, hogy a mennyasszonya:DDD (nagyon komoly fejjel-->szerintem azért vették be) Egy baja van...hogy Casanova... bár István szerint ilyen nem szokott lenni, ilyennek még soha sem látta és nem szokott ennyit foglalkozni egy csajjal sem, nekik egyből az egy éjszakás mondókáját mondja.Plusz mikor kértem, hogy mondja már el nekem milyen az a szövege, azt mondta, hogy nem akarja, mert nem egy éjszakás kalandot akar:))) Persze tudom, hogy mondani bármit lehet és gyanakvó leszek, de azért ezek jól estek, főleg azért mert István is megerősítette, ő meg még soha nem csapott be! Egyedül az volt rossz, hogy sejtettem, hogy I. azért pont engem hívott el, mert megfordult a fejében az, hogy esetleg újra kezdhetnénk, én meg erre összejöttem az uncsitesójával... De nagyon drága volt, mert azt mondta, hogy nem haragszik, igaz nem esik neki olyan jól...
Déwid azóta már 2szer hívott(remélem ez jelent vmit!).Meg azt is remélem, hogy a cirkuszuk kinyitása előtt talizunk még. Lehet, hogy végül ebből az egészből nem lesz semmi, de akkor se forgatnám vissza, mert iszonyat szuper volt, mindenestül (na jó az Istvános nem...)
Tegnap: Film nagyon béna volt! Heni meg azért remélem ha nem is nagyon, de örült az ajándéknak.Láttam Pumuklit... szívdobbanás...de már bekaphatja:)))

Rájöttem, hogy miért vették be olyan könnyen, mert a húga 19évesnél kisebb mégis jegyben jár már:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat