Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Egy lány naplója


Barack01 [125282 AL], gazdája Egy lány
Lehet, hogy mégse?

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125282
Lehet, hogy mégse?

Most jutott először az az eszembe az, hogy lehet nem is lenne olyan jó az a költözés dolog.
Jobban mondva szeretném is meg nem is.
Felmerült az, hogy lehet már megint költözni fogunk, hiszen októberig fel kell állnia az új szervezetnek, azaz újra megyék lesznek. Ha minden igaz. Így nagy valószínűsége van annak, hogy újra költözés. Azért vicces lenne: egy év Váci, egy év Haller, újabb egy év? :)
Ha a Vácit nézem, akkor oda nagyon visszavágyok. A 2 őrült újra ott lenne reggelenként, újra normális lenne a büfé (habár nem biztos, hogy fel mernék járni a Vikihez, azok után, hogy nem jelentkeztem...), újra ott lenne minden a közelben és még Gyurival is kijárhatnék kajálni. Pluszba fél órával hamarabb bent lennék.
A többi épület, mint a Madarász vagy a Teve utca, vagy a Spirál, vagy a Lehel út inkább csak a közlekedés miatt lenne jobb. A Teve utca pluszba még azért is, mert akkor esetleg néha Henivel tudnék együtt ebédelni:) A Lehel út ellen viszont a biztiőr Gyuri szól (egyáltalán nem kerestem végül)
A többi épület meg nem is lenne jó távolságügyileg sem. (Kivéve még az Oktatásit, de oda meg sehogy se kerülnénk, se a Kreszbe). Szóval azok mellett egy érv se szól, viszont találok érveket a Haller mellett:
- külön épület (igaz régebben pont emiatt voltam kiakadva)
- a Bazsalikom utca közelebb van
- postázóban a Norbihoz mindig lehet fordulni és Ő még a késésért se pattog
- közel van az irattár, ahol mindig segítséget tudok kérni a Krisztiántól,
- ha esetleg a Laciék nem oda kerülnének ahová mi, akkor a kávézgatásoknak is annyi lenne:( + Ki tudja mikor láthatnám újra Marikát/Zsuzsit/Józsit is...
- és még Feri bácsi is hiányozna. Igaz a leskelődése annyira nem:P
Szóval közel sem olyan biztos, hogy a költözés jó lenne.
Csak szóval...szükségem lenne valamilyen változásra, ezt érzem! És itt vagyok teljesen ellentmondásos, mert ugyanakkor meg baromira nem viselem jól a változásokat.
Lesz, ami lesz csak... Itt mégse fejezem be. Ugyanis itt is van bennem egy kettősség. Szeretnék mást csinálni, de ugyanakkor a szívem szakadna meg, akkor ha a főosztály megszűnne. De ha nincs a seggberúgás, akkor talán nincs elég önállóság sem.
Nem tudom, hogy mi lenne a jó.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat