Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Egy lány naplója


Barack01 [125282 AL], gazdája Egy lány
2006-02-19

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125282
2006-02-19

1hete...:(
Röviden az elmúltak:
1:Nagyon köszönöm neketek csajok az elmúlt hetet!!Nojmi nem is tudom mi lett volna velem nélküled!!! Egész héten mellettem voltál, hogy sikerüljön feldolgoznom! Nem hagytad, hogy a szomorúságba sűllyedjek. Annyi erőt adtál nekem!! Felvidítottál!! Iszonyat nagyon szeretlek és soha nem tudom majd eléggé meghálálni azt amit értem tettél!!!!! KÖSZÖNÖM!!! És a plüsst is;) Majd ha már nagyon sokáig van nálam, nyugodtan szóljál:P
Heni, Neked is köszi a folyamatos smseket! Azt, hogy mindig megkérdezted, hogy hogy vagyok és próbáltad Te is könnyebbé tenni számomra a dolgokat! Szeretlek!!
2:Picurka halála előtt Nojmiéknál aludtunk. Igazi csajospizsiparty volt:))) Nojmi, Heni, Kobold és én meg a plüssök persze:PP nagyon, de nagyon szuper volt az egész:) Retro:P Hiába vagyunk elvileg felnőttek mégis jó néha visszamenni a régi korba:) Játékok, mesefilmek(mindkettőn elaludtam:P Egyiken mind a 3an:)), pia+kaja, nevetés, beszélgetések. Egyszerűen nagyon szuper volt (igaz Milán egy picit elcseszte az smsével)!!!
3:Meghívtak az Edinák honlapjára. Ez most bunkóság lesz, de szerintem olyan gáz, úgyhogy nem regisztráltam magamat:P
4:A Szilvuplés Csaba végleg bebizonyította azt, hogy jól döntöttem!! Beszól egy olyat, hogy miattam, azért mert fel kellet hívnia most fizethet majd egy csomót! Hát bekaphatja! kérte vki, hogy felhívjon???? Anyum se vmi jó emberismerő sztem...
5:Valentin napon Nojmival voltam:PPP De tök szupi volt! Pénzfociztunk a Burgerben meg Jengaztunk otthon:PP Ja és egy baromi jót veszekedtem a Burgeres Petivel azon, hogy hogy is hívják az Andrist... Ez olyan ciki, de kiderült, hgy végig rosszul tudtam és tényleg Dobrai nem pedig Dobai!!! Fasza, hogy másfél hónapot jártam vele és nem tudtam!!!! De komolyan nem értem, hogy lehet ez!?! Láttam az igazolványát + eskü Andris meg az osztálytársa is Dobait mondott!!!! Ennyire süket meg vak lettem volna?? NEM ÉRTEM!!! Meg Nojmi is úgy emlékszik, hogy a Peti úgy mondta régebben, hogy: "Te vagy a Dobai volt csaja" NEM PEDIG DOBRAI VOLT CSAJA!!! Komolyan nem értem ezt az egészet!Eskü mindjárt írok az Andrisnak:P Amúgy olyan furin néz már ki(iwiwen minden volt szerelmem olyan furi). Látszik, hogy sokat bulizik, mert tiszta nyomott az arca:P De azért felkavart...
Nah, de visszatérve a Valentin napra: Norbi nagyon édes smst írt nekem és ezt nagyon köszönöm neki!!!! És örülök, hogy szeretted rajtam azt az illatot;)
6:Coldrex a király!!!!:)
7:Öcsim egy tapló...igaz már beszélünk, de néha akkor is megütném!!!! Bármit is mond, igenis játszott Nojmi szívével!! Hülye kosok!!!! Azért remélem valahogy jóvá válik ez a helyzet! Szeretném, ha Nojmi végre tényleg boldog lehetne!!!
8:Sanyi->fogok vele talizni, de nekem Milán kell:((( Kéne.. 17éves, nagyon ari:)) És akkor sem lakatos!!!! Kicsit rámenős, de édin az:)
9:Főnök Neked is köszi Piciset!!!
10:És végül: Milán... Mikor írt helyette nekem az a csaj, végleg lezártam magamban, azaz csak azt hittem. Mikor Nojmi elmondta, hogy nem ő írta az smst újra reménykedni kezdtem, de most megint úgy érzem, hogy jobb lenne lezárni.Tök jó volt vele smszeni, de nagyon rossz az, hogy csak éjjel ér rá!!! Ráadásul Nojmi tegnap azt mesélte, hogy a kis szenyó már mindent rám ken: azaz, ha ő nem ér rá az is az én oldalamra megy, vagyis hogy megint én nem érek rá. Kapja be! Anyu megengedte, hogy 1héten egyszer 11után talizzak vele, de ez így akkor sem jó! Ha én képes vagyok az éjjeli randizásra akkor legyen képes ő is a délelőttire!!! Egy oldalú kapcsi nem kell! Le kéne zárnom... Bárcsak nem lenne olyan édi mosolya:( Jah és ezekre a kérdésekra sohasem válaszol: mi van most köztünk? miért nem tudunk délelőtt talizni? mi van a barátnőjével? mit akar tőlem? stb. Ezekre igazán választ adhatna!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat