Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Egy lány naplója


Barack01 [125282 AL], gazdája Egy lány
2005. május 31.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125282
2005. május 31.

Je je je je je!4es lett a matekom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Henié meg 5ös!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mi vagyunk az ászok!!!!!!!!!!:)Bebizonyítottuk, hogy Flórik szarul osztályoz!!!!!!!!!!!! Jupppi!!!!!!!!!!!
Eddig 4, 4 (német is az rájöttem:) ). Csak nem kéne az a nyavajás szóbeli.Még a végén csak 3as lesz... De most happy vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hennyel szuppppik vagyunk és kész:P:P:P:P:P
Ráadásul Heni elérte a célját és végre újra nadon boldogok!!!!!:))))))))))KIRA!!!!! Nagyon szeressem őtet szóval ajánlom Csabának, hogy ez így is maradjon:P:P:P Meg amúgyis szeretnék koszorúslány meg keresztmamika lenni:))))))))
Viszont szomcsi is vagyok, mert Lily már nem jön többet TTCre:'( Pedig annyira édi az a lány!!!De emailre tutti fogok neki írni:)Tö jó, mert csak a fontos embereknek adta meg a címét:))))))
Meg még az is bánt, hogy Zsófi még mindig nadon depis:'(((((((((( Csak annak örükök, hogy azért a céljait nem adta fel!!!!!! Nagyon tisztelem ezért, mert egy ilyen helyzetben nem hagyja el magát.Sokat sír szegény, de mégis tudja, hogy nem ez a világ vége, meg rengeteg akaratereje van!Nagyon becsülendő szerintem!!Én bezzeg egyből gyógyszereztem.Látszik, hogy okosabb nálam:)Meg van lélekjelenléte!!! Bízom benne, hogy hamarosan rendbe jön a szíve!!!!! És Pirellának is!!!!! Mostanában mindenkit elkerül a boldogság(Henit leszámírtva?:P)...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat