Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Egy lány naplója


Barack01 [125282 AL], gazdája Egy lány
2011-04-26

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125282
2011-04-26

Huhh jó rég írtam már ide... Befordulós, ideges napjaim voltak ezért az volt az utolsó gondolatom, hogy ide bármit is leírjak. Aztán utána meg már azért nem volt kedvem, mert túl sok minden történt:P
A legfontosabbak (vagyis amire emlékszem):
1. Cipi, édes kicsi lányka. (A többi gondolatot megtartom magamnak)
2. Még márc. 23-án meglett a rutin:) Y-t húztam.
Gyuri meglepett és ott várt kint egy kindertojásal <3
Ami viszont gáz, hogy lassan 1 hónapja nem vezettem már... Le van ejtve:D
3. Anyu 50. szülinapja egész jól sikerült! (Ez volt az első alkalom, hogy Gyurival közösen adtunk ajándékot:) ) Szombaton egy bográcsozás követte, majd átjöttek Hajniék és baromi nagy bulit csaptak:D A zene picit égő volt:P Anyu meg nagyon ari volt, de ezt nem írom le.
4. Új terv: suli. Munkajogot tanulhatnék, ami nagyon is tetszett. Másfél év és ha minden igaz másoddiplomát ad. Legalábbis ezt írták, de ha nem az se érdekel:) Azt hiszem elkezdem... Az összeköltözés úgyse mostanában fog összejönni.
5. Csillu kezét megkérte Dani!!!!! Az egész napomat feldobta ezzel Csillu!! Annyira jó:D Ésss lehet, hogy már szeptemberben meg is tartják az esküvőt!! Olyan aranyos volt, hogy engem is elsők között hívott fel a hírrel:) Na igen, az Ő esküvőjükön nagyon nagyon szívesen részt vennék és ha jól vettem ki, akkor Gyurival részt is fogunk:)
6. Spórolás miatt elhatároztam, hogy nem rendelek kaját, hanem főzök és viszek be. Kivi vagyok meddig fog ez tartani:D
7. Gyuri névnapi ajándékát kicsit elszúrtam. A póló nem lett jó rá...De Öcsi legalább jól járt.:) Meg szerencsére így is teljes volt az ajándék. Annak meg különösen örültem, hogy imádta a sütit!! Az itthon is egyből elfogyott:D
8. Csütin tali Noémivel, ha minden igaz. Várom:)
9. Egy ideje már folyamatosan megvan. Megjött a gyógyszer szedése közben és azóta igaz csak picit, de folyamatosan van. Írtam neten egy dokinak és azt írta, hogy ilyen elő szokott fordulni, ne aggódjak, szedjem tovább a gyógyszert... Majd meglátjuk...
10. Június 8-9én megyünk Hévízre Gyurival. Talált egy tök jó kedvezményt. 21.000, - 2 főnek 2 éjszakára reggelivel és vacsorával. 4 csillagos és van bent medence is:) Szerintem tök jó!
Ha már Horvátország nem jön össze. De inkább a nyelvvizsgája!
11. Kapok jutalmat:D Csak még az nem tudom mennyit. Légyszi légyszi légyszi! :)
12. Pénteken mikor mentem ki a portán kaptam egy cuki nyusziról egy képet. Előttem nem kaptak bi bi bi:P

Egyenlőre befejezem.
UI: Kriszti úgy hiányzik, nem akarom, hogy kiköltözzön:( Tudom, hogy fél év mosolyszünet volt, meg nem találkoztunk olyan sokat, de most, hogy Öcsivel már nem járnak sokkal inkább a barátnője tudnék lenni, de erre meg nincs itthon:'(((( Legszívesebben Gyurival kimennék én is oda Hozzá!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat