Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Egy lány naplója


Barack01 [125282 AL], gazdája Egy lány
2010-08-16

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125282
2010-08-16

Sűrűbben kellene naplót írnom, mert így folyton kihagyok/ki fogok hagyni dolgokat:S
- Volt a vilin egy kicsi fiú az apukájával. Jégkorszakot játszott az apuka telefonján, aki mindig mondta Neki, hogy mit csináljon. Tök cuki hangon a kis apróság először: "Ez tök komoly!" Majd ment tovább a játékmezőn és mikor köveket kellett arrébb tologatni, akkor: "zsivány" Azt hittem, hogy ott rögtön megzabálom. Alig bújt ki a tojásból:P és már ilyen szavakat használ:D Az apukája is elröhögte magát:D
- Hétfőtől csüti reggelig Gyurinál voltam. Volt párszor honvágyam, mert azért ugye ott nem tudom teljesen otthon érezni magamat, hiába voltunk csak ketten.
Lett közös számunk:) Tőled szép a világ:) Az örökké olyan szám lesz, amiről mindig Ő fog az eszembe jutni és szerintem ezzel ugyanígy van Ő is. Nagyon megható pillanat volt:')
- Voltunk Balcsin. Első nap még esett az eső, de a másodikon már jól lehetett barnulni:) Azóta is azt mondják, hogy irigyelnek a színem miatt:D 1 hét Horvátország alatt nem barnultam szerintem annyit, mint ez alatt a másfél nap alatt. Tény, hogy nem kentük be magunkat:S A Panzió tök jó, kis kulturált hely volt:) A nő is rendes volt. Beszélgethettem Vele picit az APEH-ról...:S Hülye üdülési:S
Az első nap még tiszta volt a Balcsi, a második nap viszont már tele volt lárvákkal. Elég gusztustalan volt, még jó, hogy messzire be lehetett menni:)
Életemben először csúsztam bele vízbe. Kibéreltünk egy autós vízibiciklit és arról csúszkáltunk:)
Este nem tudom, hogy mi ütött belénk, de olyanok voltunk mint, akik bebasztak:D Annyit röhögtünk, mindenféle baromságon:D
Reggel olyan jó volt azon a kis padon megreggelizni, úgy hogy ott volt előttünk a Balaton!
Rövid volt, de jó volt!!
- Találtunk egy Pendrive-ot. Volt a jogsiról egy kép. Plusz egyetemi diák, plusz egy mappa Horvátország elnevezéssel, plusz egy videó, ahol az unokákkal zenél:) Nagyon nagyon aranyosnak tűnt, ezért tutira amellett döntöttünk, hogy visszaküldjük. Írtunk egy levelet is, hogy hol és mikor találtuk meg, hogy nem kérünk érte semmit, nem azért tesszük és, hogy ha gondolja írjon egy emailt,ha megkapta.
Hát írt:D Pannon egyetemen professzor. Nagyon kedves levelet írt, amiben többek közt az is szerepelt, hogy szívesen megismerne minket. Hát nem tudom mi legyen:) Szerintem inkább nem tali:) Félek, hogy meg akarná hálálni, azt meg nagyon nem szeretnénk!
-Ma bombariadó volt, úgyhogy felhívtam Gyurit nincs-e kedve találkozni. Volt:) Megreggeliztünk, majd okmányiroda (annyira nagyon nagyon beleszerettem az ott készült képébe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), fagyi, a tónál meg kacsaetetés:) Milyen jó lenne ha máskor is ezért kapnám a fizetésemet:D
- A buli: 5-ből 2. Egyik hely se az én világom. Hiába ittam, nem ittam ehhez még eleget:P A Kobrázás viszont jó volt. Az lehetne máskor is:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat