Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Egy lány naplója


Barack01 [125282 AL], gazdája Egy lány
2010-12-27

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125282
2010-12-27

Végre egy olyan karácsony, amit se vizsgaidőszak, se eltűnés nem árnyékolt be:) Illetve hosszú idő után újra volt a házban igazi fenyőfa. Jobban mondva a szobámban:D Gyuritól kaptam :) Annyira szép, úgy beleszerettem, nem akarom, hogy elszáradjon:( Ezüst-kék, hóemberkés gömbökkel (azt is Tőle kaptam). (Ez nem karácsonykor volt, de: elkészítettem életem első mézeskalácsát, azaz inkább egy egész tömeget:D)
Szóval 24-e: jó volt, nem volt balhé. Még Activityztünk is. Olyan sokat nevettünk=) Apum ajándéka meg nagyon meghatott:') Az egri hétvége alatt Ő itthon végig az ajándékomon dolgozott. Ékszeres doboz. Ő lakkozta le,tett bele tükröt, ő hegesztett bele két olyan virágot, aminek szív van a közepén, vart(!!!!!!) bele piros bársonyt és 7 fülbevalót tett bele, amiket Ő választott ki =))) Csomót dolgozott rajta és készült =') Ő tényleg szeret...! Talán nem azon kéne lennem, hogy Anyu ugyanúgy szeressen engem, mint Öcsit, hanem inkább azon, hogy sokkal jobban értékeljem Aput! Ő volt az, aki elrakta az általam vart és hímzett kis párnácskát a táskájába és hordta magával még mikor kisebb voltam:') Anyu csak lerakta valahova. Csak szóval...Apumban erősen dominálnak azok a tulajdonságok, amiket magamban utálok... Nah, de visszatérve: nagyon jó dolgokat kaptam egyébként =) Remélem azért Ők is örültek az ajándékoknak.
25-én korán reggel bementem Pestre, hogy Gyurival dobos tortát készítsünk Apumnak. Soha többet. Jó sok veszekedéssel járt. Most kivételesen nem mi veszekedtünk, hanem Gyuri meg Hajni. Volt azért vicces dolog is: Gyurival nem jól raktuk le a tálat, úgyhogy az egész egy nagy csattanás közepette a földre zuhant. A mázli az volt, hogy csak kevés anyag ment ki. Előtte meg a tészta zuttyant le. Szóval jól elvoltunk:) A cukormáznál sokat segített Hajni. Nekem kb annyi volt benne a szerepem, hogy ráment a kezemre, rohadtul égett, ezért gyorsan bekaptam az ujjamat, azzal viszont elértem azt, hogy a nyelvemet is megégettem. Nagyon gratu magamnak:D
Először el voltam keseredve, hogy bizti nem is lesz dobos torta íze, illetve a díszítés se volt a legjobb (ezt később megoldottuk). Illetve az egyik legfontosabb tartozékára nem is gondoltunk: nem vettünk gyertyát... Végül aztán tök jól sült el. Mindenkinek nagyon ízlett és hát szóval szerintem is fini lett :P Viszont: 10órától ezt csináltuk kb olyan 5 óráig. Szóval legközelebb inkább kihagyom:P Bár az eredményt látni/hallani a dicséreteket nem volt rossz dolog : ) Gyertyát végül itthon találtam. Elég hülyén mutatott benne az az egy szem, de legalább tudott kívánni:) Este meg Gyurival odaadtuk egymásnak az ajándékokat: lett Catanom!!!!!!!!!!!!!!:) A legviccesebb benne, hogy régebben ez mindig veszekedéssel végződött, mikor játszottunk vele Noémiéknél. Hát itt meg azzal kezdődött. Úgy látszik ez a játék vonzza, de akkor is tök jó:) Éppúgy mint a Rizikó. Jó, hogy van kedve a családnak együtt játszani és, hogy ebbe a családba Gyuri is beletartozik:)
Majd még írok, de most szerintem megyek aludni=)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat