Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Egy lány naplója


Barack01 [125282 AL], gazdája Egy lány
2005-11-19

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125282
2005-11-19

Tök édi Rudolf Péter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IMÁ IMÁ IMÁDOM:))))))))))) Cukkkkkkiiiiii Hmmmmmmmm Na jó befejezem:P Nagyon hálás vagyok Nojmiéknak!!!!!!!! De a pénzt akkor is vissza fogom adni!;P Apukájának köszönhetően kaptam Tőle névreszóló aláírást (kétszer is:P) és az első sorból láthattam + kaptam kólát, megismerhettem emberkéket és tökre édik voltak velem:DD Csak kár, hogy anyumék jöttek:/ De majd pénteken ott alszok:PP A rettegés háza uán!!:DD
Nem tudom leírni a tegnapot! Túlságosan szupi volt ahhoz, hogy le lehessen írni!!!! Ott volt tőlem 5centire:)) Remegtem, mint a kocsonya:PPP Felesége is nagyon jól játszott, de ezt inkább hagyjuk:PP Viszont tényleg mindkettőjük előtt le a kalappal!!:)
+megtudta RP, hogy szeretjük:) Nojmika odaállt elé és egyből a közepébe vágva megmondta neki, hogy szereti, erre Kobold is aztán én is:)) Jó bátor volt:)
Megtudtam azt, hogy Andris mégsem hazudott nekem, mert van Misinek családja... de hogy lehettél ekkora nagy hülye???? Hiába csesztél át, akkor is sajnállak:( Butaságot csináltál, bizti bepánikoltál:(( Remélem nem volt komolyabb következménye!! Az viszont megnyugtató, hogy nem miattam hagytad ott... Tökre furi, hogy sajnállak és még melléd is állnék pedig tényleg szemét voltál. De igazából hosszú ideig senkire sem tudok haragudni. Norbira és Kennyre sem....
Jah Koboldék szerint is kamera van az uccsó WCben:(((

Taliztam ma részeges Barátnémmal:PP Jó csúnya a keze:P Nagyon bevágta szegényke:/ De hát aki ennyit iszik:P
Jó volt Vele beszélgetni és lesűllyedni dedó szintre:))) Jókat röhögtünk:)) Naon cejessem:) Egyszer a pohár repült másszor a szívószál:DD (+papír+jég+...:) )Ésssssss ami a legfontosabb: MEGVANNAK A ROBBIE JEGYEK!!!!!!!!!!!!:DD Tökre köszi tényleg!! Nagyidnak is:)))) Pusszantom!!




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat