Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Egy lány naplója


Barack01 [125282 AL], gazdája Egy lány
2006-05-05

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125282
2006-05-05

Basszus... Most valahogy nincs kedvem odamenni hozzá!A csoda már nem kell!Nem kell ilyen pasi!Egyedül a Viktor fog hiányozni és kész!!Ő annyira drága!Fogalkozott velem, megnevettetett,hülyéskedtünk.Dé viszont csak egy szexmániás bunkó!Vajon melyik volt az igazi arca?Sztem a második... Per pill a miértek sem érdekelnek, mert úgyis hazudni fog, vagy kitér a válaszadás alól.És jobb ha nem látom!Nem kell, hogy megkavarjon!Szerencse, hogy a képen annyira nem tetszik:)Majd talán egy év múlva, ha idejönnek Pestre...És akkor sem azért, hogy összejöjjek vele, hanem remélem a kondi, szoli meg Zsófi segítsége megteszik a hatást és sikerül úgy taliznom következőleg vele, hogy sajnálja, hogy nem lett semmi!!!
Más:Milu direkt szivat!Tudja, hogy Nojmi mindent elmond nekem!Menjen a fenébe!Meg valahogy furi, hogy így hirtelen "edinás" lett...Miért pont most??Hiszi el a halál, hogy bármit is komolyan gondolna velem kapcsban!Car, hogy még mindig nem közömbös a számomra.Jah és csajok nyugi, úgyse írok neki!!:) Ha valóban akar valamit akkor keressen ő, én már sokszor kerestem!

Gyűlöllek, gyűlöllek, gyűlöllek!!!!!!!! De legjobban magamat utálom! Utálom azért, hogy reményt láttam, azért hogy hittem, de főleg azért, hogy képtelen voltam neki megmondani azt ami nyomta idáig a szívemet!! A pia nem tett bátrabbá, csak flegmábbá...nem annyira érdekelt az, hogy elmondjam neki a dolgokat. Nem is láttam értelmét, leginkább azért mert az smsemet is letagadta.Állítólag nincs meg a telója már megint. Enyire azért én sem vagyok hülye... Sőt az a bunkó képtelen volt odajönni hozzám!!! Nojmival kicsit már be voltunk csiccsentve(na jó talán nagyon) és elvileg csak úgy terveztük, hogy a cirkusz körül sétálunk, azaz teszünk egy kört aztán szeva, de Viktor meglátott.(Ugye Nojmi milyen drága?!:))Jó volt vele beszélgetni... Aztán megláttuk azt a faszfejt de baszott odajönni, nekem kellett... Ráadásul úgy hogy mki ott volt...És még volt képe azt mondani, hogy meséljek!Meg a kurva anyját!!Bárcsak nem ittam volna!Akkor tuti elhívtam volna négy vagy hatszemközt beszélni.De így nem sikerült a tervem...Sőt a lehető legrosszab sikerült...úgy jött le mintha futnék utána! De legalább megvan Viktor száma:D Egy paraszt!!!!!!!Utálom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Viktor kutyija is tök ari Sidneynek hívják:D Megnyalt és Dé egyből elkezdett fujjogni és olyan lenéző volt! SEGGFEJ!!!!!!!! Az ő csókja az undorító!!Sőt a külseje is!!!
Visszafelé jövet pedig Nojmi fent hagyta a tatyóját a vilin.Elkezdtünk a vili után futni, de én nem bírtam és lemaradtam. Elkezdtem bőgni, mert miattam történt ez az egész, ráadásul nem csak a táskát hagytuk el hanem egymást is! Nem tudtam hirtelen, félig beállva mit csináljak.Hívtam Henit, de ugye ballagáson volt aztán folyamatosan riasztottam Zsófit(örök hálám neki!!!!!).Közbe meg elkezdtem hivogatni Nojmi számát is és végül egy pasi felvette és megígérte nekem, hogy a Plázához elhozza!Azért megnyugtató, hogy vannak még rendes emberek!!!!!!!!!!!!!! Így aztán meglett a táska meg végül Nojmi is.Még jó, hogy ott a Burger:)Ha nem hív Nojmi akkor is ott kerestük volna:)Nagyon hálás vagyok mindkettőtöknek!!!!!!!Csak Zsófi ne menj el!!!!!:'( Szenyóság az élettől, hogy mindig ad vmit de aztán hamar el is veszi:( Végre sokszor talizunk Zsófival erre meg lehet megy Svájcba!:(Hol az igazság?:'(



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat