Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Egy lány naplója


Barack01 [125282 AL], gazdája Egy lány
Feladom

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125282
Feladom

Nem fogok most már tényleg remélni!!! Na jó ezt mégse jelentem ki, mert az a szemét remény úgyis mindig feljön, ha akarom ha nem... Nem értem, miért nem engedik ott fent hogy legalább egyszer viszonzottan szerelmes lehessek!Tudom, hogy nem vagyok jó, de nálam rosszabb emberek is megkapták már ezt a dolgot! Vártam egy hónapot arra, hogy megtudjam fél évet kellene rá várnom(minden évben!) Áprilisban alig látnám májustól novemberig pedig egyáltalán nem! Lehetne vele 4hónapom minden évben... Most már tudom miért cirkuszos cirkuszossal:'( Mindegy jobb így...az nem az én világom...és ő sem az.Sex neki nagyon fontos...és a jelleme is másabb, mint az enyém, mégis fáj:( Talán a legjobban megint az, hogy meghalt a reményem:( És hogy bíztam egy "ismeretlenben", hülye voltam ismét... Amúgy se ezt a Déwidet ismertem meg én március 15én... Ő másabb volt... Meg sztem szerelmes abba a csajba még mindig... Leírnám, hogy mik voltak pl nyakas dolog, de minek???Vége... Igaz ő nem tud róla, de minek sietett annyira vissza...? Nem igaz, hogy egy buszt nem tudott volna még várni... Meg tudhatja, hogy én nem leszek a magyarországi csaja!!! És az száz, hogy Ukrajnában csajozni fog...
Azért arra kíváncsi lennék, hogy ezt ő mégis, hogy gondolta?????? Gyorsan lefektetjük a kis csajt amíg itt vagyunk aztán fél év alatt csak kiheveri és majd nem keres mikor már visszajöttünk??Vagy mi????
Igaz volt néhány fura dolga, de azért jó volt!Mindegy:) Csak a tegnapi nap tényleg egy kalap car volt:( Pont arra gondoltam, hogy 3olyan dolog van amiért érdemes élnem:családom, barátaim és az állatok...és erre mit látok az utcán??Egy halott macsekot!:'( Szemét az élet!
Anyummal is összevesztem, mert későn jöttem haza...de komolyan csak fél órát késtem...de persze ő addig képtelen volt elaludni!Mikor veszi már észre hogy nem vagyok gyerek???Mindig féltett és állítom 80%ban miatta lettem ilyen kis béna... Egy kis szar, aki még 19évesen se felkészült e felnőttvilágra!
Emlékszel Nojmi?!:Már megint úgy érzem, hogy ez nem az én világom...nem akarok ebbe az ocsmányságba belenőni! Annyira köszi a tegnapot és bocsi, hogy miattam nagyon álmi vagy ma, de muszáj volt... Tényleg nem tudom mi lenne velem nélkületek!!Ti még a családomnál is nagyobb segítség vagytok!!!Rátok valóban mindig számíthatok!!!!!!!!!!!!! Velem vagytok minden percben, minden érzésben!! SZERETLEK TITEKET!!!!! A felétek érzett szeretet az egyetlen ami megéri!!!
Egy kicsit vidámabb dolog:
Voltunk medvefarmon és nagyon, de nagyon jó volt!!(csak kár, hogy a fogadást elvesztettem:/) Iszonyatosan édesek a macik(pl rocker maci, vagy az a maci amelyik tökre úgy viselkedett, mint egy ember), a röfik, a farkasok, a kecskék!!Az állatoknál édibbek nincsenek!!! Bárcsak velük foglalkozhatnék és nem egy hülye Tbs lennék:( Sőt még az sem vagyok... De nem is akarok az lenni! Szívet adtak az állatokhoz és talán nem hiába!Csak végre tennem kéne érte vmit!! Az egyetlen éltető dolog és még azt is képes lennék elcseszni!!! Nem érdekel, vizsga után állatmenhely és most már tényleg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Piknikezni meg etetni a macikat is nagyon szupi volt!!És megtaláltam álmaim kutyiját:DDD
Jah és még vmi Déhez...eskü meg tudott volna erőszakolni... Lefogta hülyeségből a kezemet meg a lábamat és a fogával elkezdte felhúzni a fölsőmet hiába mondtam neki, hogy hagyjon!Nagyon erősen szorított, alig bírtam megmozdulni, de aztán végül elengedett...Ez kicsit ijesztő volt... Kezd bennem tudatosulni, hogy mekkora egy undorító ember!!! Még Milán is jobb!!Sőt!! És igaza volt félig!! 6embert leszámítva senkiben nem akarok soha bízni!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat