Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Egy lány naplója


Barack01 [125282 AL], gazdája Egy lány
2011-08-22

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/125282
2011-08-22

Mindenhol jó, de legkevésbé otthon...
Utálok itthon lenni. Öcsi örök kedvenc, bármit csinál...én csak a baszogatásra vagyok jó...
Nagyon befordultam a szabi alatt. Nem volt kedvem dolgozni menni, de itthon maradni még inkább nem.
Nincs kedvem azért küzdeni már, hogy engem is ugyanúgy szeressen Anyu, nincs kedvem egy kommunikáció mentes helyen lenni, próbáltam Apu felé fordulni, de ott meg igaz a mondás: két dudás egy csárdában...
Egyedüli menedékem Gyuri. Amikor Ő itt van legalább egy picit jobb. Kár, hogy Ők is Anyujával állandóan veszekednek. Szóval tök fasza. Se itthon nem jó, se ott. Megyek a híd alá... ilyen melegben még jobb is lenne:)
Bárcsak lenne 25%-om a hitelhez... Bár erről már letettem. Albérlet jó lesz, csak legyünk már ketten nyugalomban vagy néha a saját hülyeségünkben! Bárcsak...! Talán jöv. nyáron. Mindenképpen le kell előtte tudni a nyelvvizsgáját + nem ártana nekem a suliból letudni legalább 1 évet. Meg most elég sok minden lesz. Már látom előre, hogy idegbaj leszek. Kezdődik a suli, új munkakör (revizor leszek, most már tuti:) végre tanulhatok majd okosságokat:D), közig szakvizsga (vizsgaidőszak környékén...), új munkával járó tanfolyamok, vizsgák. Jham és még mindig a vezetés. Köcsög kimaradt 2 hónap...akkor örültem neki, de most már bánom... Meg ez is tök szar, hogy két hét maradt ki múltkor...most több, mint 1 hét fog... így "biztosan sikerülni fog"...:/ Bár, ha minden igaz lesz motivációm.:) Talán:)
Múltkor Gyuri aranyos volt és engedte, hogy vezessek. Nem kockáztattam senki életét!! :) Legalábbis nem nagyon:D Keményen ennyiből állt: körforgalom, halott nyuszika kikerülése:'(, kamion a kicsi kanyarban (nah ez egy picit necces volt) meg az úton megmaradni:) Szóval nem volt nagy gyakorlás, de úgy nem is igazán jó, hogy Ő nem tud fékezni. Nem mondom, hogy teljesen nyugodt voltam:P Viszont cuki volt a mögöttem lévő, mert egyáltalán nem került ki.
Na mindegy vezetésről ennyit. Majd talán egyszer megtanulok:D Éjszaka mindenesetre nem sűrűn fogok (nem igazán tetszett...látni akarok:))
Jham revizorság: Csilluék úgy örültek, olyan aranyosak voltak : ) Meg Zsolt is tök korrekt volt.Sok sikert kívánt meg mondta, hogy menni fog ez. Bár Ő sok mindent szokott mondani:P Azért jól esett. Meg örülök, hogy Erika nem haragszik érte.
Apu az előbb bejött...kerestünk valamit neten, erre tök pattogós lett... a nem létezőm kivan...elegem van már. Minden faszságért pörög mindenki. De persze azon csodálkoznak, ha emiatt én is ilyen vagyok. Sokkal nyugodtabb vagyok olyankor, amikor Gyurival csak kettesben vagyunk!!! Vele szeretnék lenni:(((((
Ami még nagyon fontos: a depiből tényleg a munkába menetel húzott ki. Annyira jó volt az első nap. Szinte csak beszélgettem mindenkivel, nem is dolgoztam:)) Délután meg Gyurival Belga sörözőbe mentünk. Annyira jó volt!!!!!!!! Ésss nagyon fini a barackos sör! Úgy innék még olyat:)
A másik nap ami új erőt adott az pedig a Krisztis tali volt! 3/4 3-tól 3/4 11 - 11-ig együtt voltunk és annyi energiát kaptam Tőle. Köszönöm! Nagyon! Úgy nem szeretném, hogy elmenjen:'( Na jó, nem leszek önző:(
Program: Meki (Happy Meal!!!!--> kicsi magnó), egyen zokni vásárlás bowlinghoz:)) (macis!!), bowlingozás (az első kettő gurítás mindkettőnknek 0 lett:$, de jókat röhögtünk, meg szurkoltunk a másiknak, hogy kevésbé legyen égő a következő gurítása:P. Végülis mindkettőnknek lett ferde vonala:D Neki kettő is. Végül 1-1 lett az eredmény), egy kis vásárlás is volt (cipőket néztünk), utána meg ZP (JW koncert --> nagyon aranyosak voltak, végig mosolyogtak és úgy tetszik JW hangja!! Lett Krisztivel egy közös számunk is: JW - One of Us! Koncert közben tök jót nevettünk egy lányon (ott vonaglott:P). Tök jó volt az az egész este! Végre úgy érzetem aznap, hogy élek : ) )
Huhh annyi minden lenne még. Nem írtam Horvátról, se Balatonról stb...Majd legközelebb, ma már nincs kedvem.:P



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat