Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

tamás naplója


T-Kaloz [72623 AL], gazdája tamás
Matuzsálem

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72623
Matuzsálem

Hát igen, az örök élet. Mindenki szeretné... de hogy is van ez? Melyik az igaz út?
Kaukázusi kefír? Aszkézis? Ideális testsúly, sok mozgás, egészséges élet? Talán mégis a tradicionális orvoslás? Angliában kifejlesztettek egy hat hatóanyagot tartalmazó tablettát, van benne aszpirin, folsav, bétablokker, zsírszintcsökkentő kétféle is, meg vesevédő- minden férfinek ötven, minden nőnek hatvan felett szednie kéne, állítólag. Akkor kombinálni kéne tán a módszereket?
Ugyan, hagyd. Csak eleink évezredes tapasztalatára kell visszatekintenünk. Hogyan is tartósították az élelmiszereket? Halat, húst sózni. Kolbászt? Persze, füstölni! Rumos meggy? Igen-igen, többi gyümölcsöt sok cukorba tenni! Mi legyen a libamájjal? Csak bele a zsírjába!
Cukorral, zsírral, alkohollal semmi gondom. Kicsit többet kellene sóznom tán. Rá kellene szoknom a dohányzásra is, kicsit nehéz lesz, de a cél érdekében...
Az utóbbi időben valahogy olyan sötét van körülöttem. Kopp-kopp... Mi ez? Fának tűnik, kicsit meglököm, kinyílik... szarkofág, kiállítottak a British Museumban. Úgy hitték a sikeres tartósítási procedúrámra, hogy már múmiává váltam.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat