Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

tamás naplója


T-Kaloz [72623 AL], gazdája tamás
Töltőállomás

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72623
Töltőállomás

Délben kirándulni voltunk Ginástul. Gyalog lehet a domb aljáig is caplatni, Gina nem annyira szereti az autókázást. A csúcs 1600 méteren, szépen fellihegtünk a harminc centis hóban. Csak őz-és nyúlnyomok keresztezték utunkat, láttunk három szarvast is, elrebbentek előlünk, persze kísérőm utánuk loholt volna, de egy határozott "Állj!" megakadályozta ebben. Nem igazán szeretik a vadászok a prédáló kutyákat, nálunk is lőttek már le néhányat.
Fent a csúcson, fára akasztva, fa szekrényke, benne emlékkönyv és megemlékező képek halottakról (hogy csak szerették a helyet, vagy a környéken érte utol őket sors, nem tudni). Egy másik szekrényke is lóg a fán, felirata szerint "Töltőállomás". Ha kinyitod, a belső ajtaján a használati utasítás:
Aki ide felértél, biztos megizzadtál, megszomjaztál. Szívesen kortyolnál egyet valami melegítő folyadékból. Az üvegben pálinka van, csak egy kortyot igyál, ha szabad kérnem, hogy a később érkezőknek is maradjon. Ha legközelebb is erre vet a sors, hozz te is valamilyen lélekmelegítőt!
Szerencsés visszautat!
Fél literes műanyag palackban bodzapálinka, jófajta, vagy csak a hangulat? Kétharmadig telt az üveg, jól esik a kis korty.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat