Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

tamás naplója


T-Kaloz [72623 AL], gazdája tamás
Egy nyáron át táncolt

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72623
Egy nyáron át táncolt

A nyár jól állt neki, főleg ez az idei, nagyon jól. Barnás haja szőkébe menekült a napsugarak elől, a világosabb szín többet visszaver a sugárzásból. Mitesszerei és pattanásai eltűntek az arcbőre jótékony barnasága alatt. Szeplőssége érdekesen árnyalta az alapszínt, a bőrgyógyász is azt mondta a papának, ezekből nem lesz bőrrák, csak a nagyobb, egyenetlen, növekvő foltok veszélyesek. Az alkarján a pihék aranyszínűen csillámlottak.
Teste is a tavaszból nyárra fordult. Fejnyit nőtt, csípője nőiesen telt lett, és elől, fent is kitöltötte már a trikóit.
Anyu olyan, mint egy bölcsőhal. Nem eresztene ki a szájából... Még jó, hogy nyáron nincs iskola, anyu, apu is eltűnik reggel, csak este érkeznek haza. Tíz hét szabadság! Nyári tábor? Ügyesen blokkoltam: macska is van ott, ahol lóistálló, mi lesz az allergiámmal? Nyelvi tábor? Kidobott pénz, majd ősszel folytatjuk.
A barátnőim is csak irigyek. A hattyúfióka levetette a szürke tollait, mostantól fehérben pompázik. Fiúk? Mind csak csapatostul járnak, infantilisok, skateboardról, fociról fecsegnek. Ha az ember kedvesen pislog valakire, mindjárt gúnyolódnak. Ha meg a hátát napoztatná a strandon, lelocsolják hideg vízzel. Meg Peti is táborban van...
Kapcsoljuk be a gépet! Teveklub? Csak gyerekeknek. Ja, ez érdekes: társkereső. Ez nem, ez se, ez meg egy lány? Persze, szűkítés: NŐ keres férfit. Haha, ez se, ez se, no... Olyan kedvesen mosolyog a képen. Negyvenegy éves, pont az én korom fordítottja, de vicces. Könyvvizsgáló. Korom... még szerencse, hogy papa megtanított kártyázni, tizennégyre még kérünk egy lapot. Hetes! Huszonegy, nyertem. Elküldve.
Ez gyorsan válaszolt. Ma, kettőkor? Akkor sietnem kell, mamának csak van valamilyen használható ruhája, szandálja itthon. Csak le ne késsem!
A fejet találták meg először, véres konyhakendőbe burkolva. A testet száz méterrel arrébb, az árokban, szemeteszsákban.
-Százados úr, keresnek három hete egy tizennégy éves kislányt.
-Nézze csak meg, őrmester úr, ez nem kislány, az adatok szerint a haja barna, különleges ismertetőjegye: pattanásos arcbőr. Magassága 150 centi, ez a test meg fej nélkül is van annyi.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat