Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

tamás naplója


T-Kaloz [72623 AL], gazdája tamás
Dezodor

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/72623
Dezodor

Az egy pohár italból kettő lett, a kettőből négy, a négyből... Na, ne folytassuk a perzsa sah sztoriját a búzaszemekkel a sakktáblán, mindenesetre sok lett, ahhoz mindenképpen, hogy hazavezessen Péter. Gyuszi felajánlotta, aludjon nála a megbeszélés után, kint a nappaliban, a heverőn gyorsan akadt párna, takaró.
Reggel a világosságra ébredt, Gyuszi még nem jelentkezett. Itt a fürdőszoba, a tusolót csak megtalálom, a mosógépre kikészített törülközőt mutatta tegnap este Gyuszi. Jujj, mennyi flakon, nekem otthon a tizede sincs. Testápolók, samponok, fürdősók, kitudjamik. Gyuszi a munkahelyükön, a bankban mindenki kedvence, a főnökség sohase kínozza, ez rendben is lenne, de a nők...
Csak úgy zsonganak körülötte, ki kávét hoz, ki joghurtot, házi süteményt... Meg más hírek is érkeznek időnként.
Miért is van ez így, az egyiket mindenki akarja, a másikat meg... Persze, vannak ezek az áldott állapotok, boldogságban házasodott férfiak, melegek, az a kis ősz tincs a halántékon, katolikus pap, az ártalmatlanság, a veszélytelenség jelei. Nos, ezek közül egyik se illik Gyuszira... Akkor meg miért?
A megjelenés, az optika? A hang, amit mond, vagy inkább ahogy mondja? Az illat...
Külön kis polcon három flakon, ezüst-lila, egységes köntösben, sampon, testápoló és dezodor. Hátha itt van a titok, emiatt buknak Gyuszira a nők?
A dezodort kipróbálom. Jajj, ez most nagyon fáj, azonnal bíborvörös folt keletkezett a hónaljamban. El is kiáltottam magam a meglepetéstől.
-Valami baj van?- Gyuszi áll a kinyitott ajtóban, kérdőn néz Péterre, majd látja a hónaljspray-t és a vörös foltot a bőrön. -Nézd, erre én is allergiás vagyok, azért tettem a többitől külön. Fel is hívtam a gyártó céget, állítólag minden hatszázharmincadik ember érzékeny az egyik anyagára, fontolgatják, hogy visszavonják a forgalmazásból. Oda akartam ajándékozni az unokaöcsémnek... Látod, még ebben is hasonlítunk egymásra.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat