Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kistáska naplója


Tackleberry [65496 AL], gazdája Kistáska
2005. március 30.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/65496
2005. március 30.

Rájöttem, hogy azt sem szeretem, ha szerdával kezdődik a hét. Ugyanolyan szar, mintha hétfővel kezdődne, de itt már azért több a remény, hogy mindjárt csütörtök, és jön a három napos döglés. Ez a három napos döglés valószínűleg megint be fog jönni, mivel visszajött az Orsi, és itt marad hétvégére is, úgyhogy szerintem megint nem fogunk semmit csinálni... Pedig most már kéne egy kicsit tanulnom. Ez a hülye a hajnali ötössel jött, és délután egykor ért ide... Valami ünnepi járatot nézett ki magának, úgyhogy pár órát várhatott a következő trainre.
Kezdem azt hinni, hogy csak a pedálok élnek meg ezen a fősulin. Az Anett kettest írt Lang. Practice-en, én persze karót... Pedig úgy reménykedtem! :-( A Barták ébresztőórája meggányult, visszafelé ment. Az óra elején valahogy hét órát mutatott, az óra végén meg negyed hetet...
A Sánta nénis irodalom óra megint felért egy orgazmussal, a szipus gyerök volt az egyetlen aktív közreműködő. Szerintem ő a saját hangján élvezkedik. Sánta néni megint baszkolódott, jövő héten valami "kvízt" akar óra elején, ami kiderült, hogy az ő különlegesen értelmes nyelvén a feleltetést jelenti. Annyira felhúzott, hogy ilyen ingerült állapotban nem akartam a Katona szeme elé kerülni, úgyhogy inkább nem mentem be demokratákra.
Holnap négy óra a Fokival... De megfogadtam, hogy bemegyek órára. Aztán még lehet, hogy máshogy alakulnak a dolgok.
Már megint én vagyok a fekete bárány a lakásban, mármint a HüPiék szemében... Azzal a rohadt 72 ft-os, elcseszett, bóvli, szar Tesco-s edénnyel is engem gyanúsítottak, most meg a Bettike kitalálta, hogy bizonyára én bújtottam fel a Szilvit, hogy írja meg neki azt az elbaszott levelet. Ezek most már tényleg kezdenek az idegeimre menni. A HüPit egyszer fellógatom valahova.
Hétvégén megint semmit nem csináltam: ettem, filmeket néztem, macskáztam, aludtam... és ennyi! Anyám már ki sem akadt. Ja, a tesóm egy kicsit megszopatott. Kicsit felbosszantottam, mire felkapott, és - pár centi híján - fejjel lefelé belelógatott a vécébe... Egyszer még megfojtom (persze erre csak akkor van reális esély, ha alszik).
No béfejezem, éhenhalok! Tuti, hogy alighogy kiteszem innen a lábam, belebotlok a Katonába. Majd holnap megírom, hogy bejött-e...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat