Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kistáska naplója


Tackleberry [65496 AL], gazdája Kistáska
Újra itthon. Két hónapig.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/65496
Újra itthon. Két hónapig.

No, végre újra idekeveredtem egy számítógép elé, úgyhogy leírom nagyjából, hogy mi minden történt az elmúlt, fantasztikus héten. Állati fasza volt a végkifejlet, bár ez már inkább erre a hétre tartozik.
Idegileg finoman szólva már kész voltam, a végére már össze-vissza kapkodtam. Elkezdtem készülni a Csókára - nem mentem be. Elkezdtem a Katonára is készülni, arra sem mentem be. Ja, egy köcsög ez a paraszt! Olyanokat szólt be, hogy azt hittem, megrugdosom. Csütörtökön sor került a DG szigorlatra is. Hát, túl sok reményt nem fűztem hozzá. Az elméletet ott helyben kijavította a Szücs, az pont meglett (ja, ugyanaz volt, mint múltkor), a gyakot másnap reggel kérdeztem meg a fordítás előtt... Hát, jobb lett volna, ha nem kédezem meg, mert a titkárnő közölte velem, hogy egy pont kellene a ketteshez. Kicsit sem voltam ideges... Olyan remegő kezekkel írtam a fordítást, hogy ihaj... Kurvára be voltam parázva. Tetejébe valami Forma-1-es szöveg volt, hát pláne szarul éreztem volna magam, ha nem sikerül. Persze a Kappel volt bent.
Levizsgáztam irodalomból is (csak akartam...), de megint visszaadtam a tételt, úgyhogy a következő félévben két irodalmat kell valahogy megcsinálni. Izgi lesz. A Viczértes sírógörcsöt kapott, mert ő sem tudta a tételét, a Heni meg elkezdte vigasztalgatni, meg 10 percig dumált neki, míg az Eszti meg nem nyugodott.
Egész hétvégén nem tudtam megnézni a szigorlat eredményét, úgyhogy hétfő reggel került rá sor. Kibaszott nagy hármas! Majdnem elaléltem...
Amikor a Szüccsel beirattam, mondta, hogy tökre örül, hogy sikerül, meg tényleg alapban tök rendes volt.A fordításomra a 15 pontból 13-at kaptam, úgyhogy majdnem dobtam egy hátast. És a Kappel javította! Durva. Amikor kijött az irodából, tök hülyén nézett a Kappel. Szerintem meglepődött, hogy ilyen jót írtam. Mondjuk én is. Kezdem elhinni, hogy egy zseni veszett el bennem.
Na, a hazafelé út állati volt! Kibaszott nagy vihar volt Zalában, minden vonat min. egy órát késett. Mi pontosan indultunk, de mindenhol min. negyed órákat álltuk. Na, Murakeresztúr után elakadtunk, mert elénkdőlt egy kibaszott nagy fa, és az egész elcseszett vonaton nem volt egy darab fűrész sem. Egy órát vártunk, mire hoztak egy fűrészt, ott voltunk a nagy susnyába a sötétség kellős közepén. Állati volt. Fél egyre értem haza. Banyek. De a lényeg, hogy itthon vagyok, és döglök, mint az atom.
Ja, megbízható forrásból eléggé érdekes dolgokat hallottam Róla. tényleg igaz, hogy kikezdett egy csajjal, és a csajt kivágták, őt viszont nem. Meghogy tavaly év végén meghalt az anyukája. Meghogy egyszer annyira sikerült kiidegelniük, hogy elbőgte magát... Ejha. Iceman.
Anett elég jó fej volt múlt héten, majdnem belebasztuk egymást a bokorba. Akkora lila folt lett a lábán... Nekem meg egy szép tüske a tenyeremben.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat