Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kistáska naplója


Tackleberry [65496 AL], gazdája Kistáska
2008-12-30

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/65496
2008-12-30

hmm, hmm. holnap szilveszter. valószínűleg a lillához megyek, csinál egy kisebb házibulit. katit lehet, elviszem, még nemtom. tökre összebarátkoztunk, érdekes egy lány.. bár mostanában kikészít a "szerelmével".. :)
reni pesten van a tominál, ott is szilveszterezik.. azér fura lesz, nem együtt.
hm, kezdenek komoly szálak fűzni valakihez.. hát nem hittem volna, hogy találok még egy ekkora idiótát mint én, de szerintem ő még hülyébb :))) és naon édes. csak egy a szopás: hogy legkésőbb márciusban Pestre költözök.. úgyhogy nem hinném, hogy ebből egy hosszútávú valami lesz.. pénteken taliztunk először, hát nem gondoltam volna, hogy ilyen kis félénk lesz :) aranyos.
a karácsonyom botrányosan szar volt. ennyire szar talán nem is volt még, bár fene tudja. semmi karácsonyi hangulat. 2 napot bírtam ki otthon.. szenteste semmi nem volt, merhogy a tesómék meg a mariann másnap este jöttek.. ehh, a katinak volt jó megjegyzése tegnap, majd ha össze költözünk, olyan karácsonyunk lesz jövőre.. meg majd ő lesz a családom :) mondjuk szerintem kurva jól elleszünk vele meg a renivel hármasban.. :)
uff, túl sokat netezek mostanában, kicsit le kéne már állni.. volt hogy egyhuzamban 5 órát msn-eztünk a sátival... :)
hm, csináltam görögsalit.. kezdek éhes lenni.. és délután ő is jön.. már várom :) az istennek sem tudtam epres tejberizst felhajtani neki, pedig aztán két bótba is bementem. :D:D:D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat