Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kistáska naplója


Tackleberry [65496 AL], gazdája Kistáska
2005. május 13.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/65496
2005. május 13.

Kezdem összekapni magam így érzelmi ügyek terén... Anyukámat, szegényt, szerintem egy kicsit felidegesítettem azzal a parázós sms-el... Tegnap beszéltünk telefonon, több mint tíz percet, mondta, hogy ne parázzak a csúszástól, majd valahogy lesz. Ha mégis megesik, akkor sem fog haragudni.
Tegnap egész oké napom volt. Beirattam tegnap a DG-t, a Szücs tökre lebaszós hangon mondta, hogy milyen szar a helyesírásom. Én mondjuk csak arra gondoltam, hogy nyelvtanilag szar, de aztán mondta, hogy kurva pici betűkkel írok, és csak találgatta, hogy miket írtam... Egyébként 42%-om lett (ha jól emlékszem)... Azért szarabbra számítottam. A Szilvit úgy fogadta, hogy az övé lett a legszarabb az egész évfolyamon.
Ja vártuk a Fokit, hogy beírja a tantervelméletet, erre elment fél órára teázni... Már a kis tökünk kivan. Utána jön ki a Piroska tőle, hogy a pedálok ötöst kaptak. Aztán rámnéz: "Ne röhögj, a tied is ötös!" Nem hittem el elsőre, de amikor bementem, MEGDÍCSÉRT! Ejha... Ja, és ma néztem meg a jegyemet alk. nyelv-ből, és nem vágott meg! Haladás! Szóval csak gyakjegyből kell UV-znom. Ja, a Sánta néni megvágott irodalomból.
Szerencsére nem találkoztam a kedves paraszt bácsival, kicsit égő lett volna. Szerintem valamivel biztos célozgatott volna a történtekre. Jövő szerdán megyek hozzá...
Bementem ma a Boroshoz leadni a hospitálási jegyzőkönyvet, meg megbeszélni, hogy mikor vizsgázhatok nála, erre mondta, hogy nem tudja, és megadta a mobilszámát...
Utána elmentem konzultálni egyet, mire kiderült, hogy a bibliográfiát leadtam a hospitálási jegyzőkönyvvel együtt... Szerintem néz majd érdekesen a Boros... Jó fej volt a Láng, mondta, hogy szerinte is elég lesz a Wilde. Meg megerősített azokban az érdekes ötleteimben... Szóval nem is gondoltam olyan hülyeségeket!
Olyan baszott hülyeségeket álmodok mostanában, hogy az valami hihetetlen!
Ja, tegnap az Orsi beíratta a könyvtárhasználatos jegyemet, mire a nő mondja, hogy ja, tudja, az az alacsony fekete hajú kiscsaj... Kurvára megjegyzett, mint általában mindenki... Vajon mér? Tökre röhögtem ma is, amikor lejöttem az olvasóba, mert ő is itt volt, lent, nem is nagyon mertem odanézni.... :DDD
A hétvégére elhatároztam, hogy keményen fogok tanulni! De most komolyan! Valahogy át kell mennem abból a szar leíróból... Már csak az apám miatt is!!! rohadjon meg!!! ):-((

Nagy mancsába eltűnt a lány apró kis keze. A lány keze hideg volt, mint a márvány, a fiúé meleg, akár a kósza szellő egy forró nyári estén.

Lassan lehajtaja fiatal fejét.
Kívülről tán semmi nem látszik még,
De lelke már ősz, akár a dér,
S szíve hideg, mint a legzordabb tél.

ahhoz képest, hogy nincs ma olyan szar hangulatom...
Na mindegy, inkább most befejezem. talán még honfoglalózok egyet, aztán megyek enni, na meg aztán egy kis délutáni szieszta.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat