Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kistáska naplója


Tackleberry [65496 AL], gazdája Kistáska
2006-01-06

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/65496
2006-01-06

"Együtt lépünk át a napnak kapuján..."
A héten kifejezetten jó élményeim voltak, pedig aztán mostanában nem vagyok valami jó passzban. Szerdai nap volt a csúcsok csúcsa! Überboldog voltam, végre találkoztam Vele! A Devil nem is volt olyan köcsög, mint vártam, sőt, próbált beszélgetni is velem. Végülis két törishez lettem beosztva, az egyik a Nünüke, a másik meg a Varga Z. Ugyanaz volt az osztályfőnökünk, mint kiderült. Kissé elvont a fazon, meg ő Szvár alpolgármestere... Mekkora idióták vannak ott! Röhögtem egy csomót. Sáros valakivel dumált, én ott bambulgattam, mire elkezdi,ilyen hülye képpel:"Remélem, nem hallgatózott!" Utána is találkoztunk párszor, tök hülyén vigyorgott... Meg össze vissza méregettek a többiek, vicces volt. Ildivel is találkoztam, Piruval, Beával nem. Viszont a köcsög Garával sem, ha jól láttam. Fuck neki.
Az kicsit ciki volt, amikor beinvitált a Devil a tanáriba és bemutatott a Vargának, pont mindenki bent volt szinte, de a Nyuszmussz annyira édes volt! Egy pillanatra nem hagyott volna egyedül, sőt, amikor a törisek elraboltak, akkor is ott sündörgött körülöttem, meg látszott, hogy bármelyik pillanatban kész közbeavatkozni... Marhára aranyos volt! Teljesen el voltam szállva tőle! Elég sokat dumáltunk, beültem az egyik órájára is,azt is végigdumáltuk, nagyon édes volt... Nagyon kész vagyok tőle! Végig annyira kedves volt, hogy tökre meg voltam lepődve! Annyira látszott, hogy tényleg kurvára kedvel, még a Devil is beszólt ezügyben valamit... Bárcsak több lenne a dologból! Csak azt nem tudom, van e valakije... De tényleg látszott rajta, hogy örül, hogy odamentem.
Az utóbbi pár napban nem vagyok százas, teljesen el vagyok szállva, csak rá tudok gondolni, és megőrülök, ha nem lesz menten február!
Egyfolytában az a hülye Belga szám jár az eszemben : " Szerelmes vagyok én, tebeléd..." Lassan én is olyan debil leszek.
Asszem, két hét múlva hazamegyek, akkor bemegyek megint, mondta, hogy előtte hívjam fel... Basszus, tök ideg voltam, mert azt pedzegették, hogy nem mehetünk gimibe tanítani, úgyhog ytegnap beszéltünk a Borossal, ő meg engedélyezte, márcsak a Fokival kell beszélni. Ha nem engedi...!
Ja, tök idióta karkötői vannak, olyanok, amiket láttam, amikor az általánosban tanítottam! az egyiken Love volt, azt egyből levettem... A másik valami stand up and... A harmadik meg nem tom mi. Jót röhögtem rajta...
Annyira várom a februárt!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat