Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kistáska naplója


Tackleberry [65496 AL], gazdája Kistáska
2005. június 15.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/65496
2005. június 15.

Megint a runaway-taktikát alkalmazom, bár most csak a holnapi Csóka vizsga elől futamodom meg. Pedig nem úgy tűnik, hogy rak fel időpontot jövő hétre... Nagy szám lesz, ha minden vizsgám sikerül jövő héten!
A Judit előtt valahogy kurvára titkolnom kell, hogy nem megyek be holnap, de hogyan? Itt lesz péntek reggelig... Beszarás.
Tegnap voltam a Horváth Andinál. ja, felhívtam a Bilkeit! Nagyon vágja a témámat, úgyhogy jól kiválasztottam őt... Állítólag egy csomó tanulmányt írt belőle meg minden. Tök poén volt, mert megkérdezte, hogy tanított-e engem, mire mondtam neki, hogy én voltam az, aki soha nem járt be latinra... Egyből beugrott neki. :)))
A Töreki szerintem kicsit össze van törve, hogy elmegy a Horváth Andi.
Egyébként nem történt semmi izgi a héten. Katonával beszéltem tegnap, Anettal megyünk gyakjegyet szerezni holnap. A Judit ezért is ki van akadva.
A program miután innen kilibbentem: megjött a diákhitel, tehát min. egy tizest el kell vernem ruhára. Na jó, lehet, hogy egy kicsit azért visszafogom magam... Mondjuk csak 8at verek el... He-he...
De nincs kedvem holnap vizsgázni!

-Tök jó neked, te már mindjárt végzel. Már látod az alagút végén a fényt!
-Ja, mindjárt végzek... ahhoz képest még mindig sötétben tapogatózok, s elállják előlem a fényt elég sokan. Én még mindig nem látom a fényt az alagút végén...

Tényleg valahogy így van. Hiába mondják, hogy már csak egy év van hátra és bírd ki, egyre inkább úgy látod, hogy nem is látsz semmit... Egy sorfalat látsz magad mellett, jobbról-balról. Ők azok, akikhez már semmi közöd, s akikkel már megbírkóztál. Előtted nagyon sokan vannak még. Körbevesznek. Szinte elveszel kökzöttük. De nem félsz. Talán egy kicsit beletörődnél a dologba.
És már lassan Te is úgy vagy velük - integetsz nekik. És már van, aki visszaint közülük.
Talán mégsem olyan reménytelen?




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat