Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kistáska naplója


Tackleberry [65496 AL], gazdája Kistáska
Lesz még rosszabb...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/65496
Lesz még rosszabb...

Minden a lehető legszarabbul alakul. Már elgondolkodtam rajta, mi lehet rosszabb, de jövőhéten az a valami úgyis rám fog találni, mondjuk szerdán reggel nyolckor... PARAAA!!!!

Bementem tegnap, remegő térdekkel, nameg ping-pong-labdányi gyomorral, hogy megkapjam azt a lenézést és leszólást, amitől a hatalmas egóm a béka segge alá zsugorodott vissza. Ha már egyszer tanár, tanárokat képez, akkor miért kell így viselkednie??? Anélkül is éppen elég szarul éreztem volna magam, ha nem szólja be azt a bunkóságot, pláne nem egy másik tanár előtt, aki olyan gúnyosan nézett rám... Kb. úgy szédelegtem ki az irodájából, mint akit gyomorba rúgtak. A vonaton este kishíján elbőgtam magam, de most már jól vagyok. Majd valahogy lesz, ettől még nem leszek kevesebb.

Valamilyen csoda folytán meglett a szövegfelismerésem!!! Tök durva volt, mert 22-t kellett felismerni. Vaughan-re, Shakespeare-re meg még egy-kettőre rájöttem magamtól, de egyébként az Anettel meg a Kovács Esztivel dolgoztunk össze végig. Csoda hogy nem lett szemtengelyferdülésünk.

Tegnap három vizsgám is volt, egyen ugye megvágtak, a másik kettő nagy jóindulattal sikerült. British Studies-en nagyobb mákom nem is lehetett volna. Egy témát tudtam csak, az ír-kérdést, hát nem belerakta, hogy a három közül azt is lehetett választani? :DDD
Parasztbácsit messzire elkerülöm, nem tudom, mikor tolom be hozzá a képem, de hogy nem mostanában, az is biztos.
Hétfőn vizsgázok az Itzignél, háááát... Egyenlőre lövésem sincs a egészhez (remélem legalább a tételsort hazahoztam...). Majd valami lesz.
Most a DöG a lényeg. Akkor is meglesz, ha beledöglök is! És szánalmas kis férgek, akik azt hiszik, azért, mert egy felsőoktatási intézménybentanítanak, már felsőbbrendű lények, s ezért persze le kell nézni a "pórnépet", nem fogják elvenni a kedvem! (najó... már elvették...)
Hogy mennyire meggyűlöltem az angolt!!... :((((

Na, elmászok. Legyen jó napom már egyszer! Mondjuk jövő szerdán...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat