Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kistáska naplója


Tackleberry [65496 AL], gazdája Kistáska
2005. november 4.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/65496
2005. november 4.

She lives on Love Street
Lingers long on Love Street
She has a house and garden
I would like to see what happens
She has robes and she has monkeys
Lazy diamond studded flunkies
She has wisdom and knows what to do
She has me and she has you
She has wisdom and knows what to do
She has me and she has you
I see you live on Love Street
There's this store where the creatures meet
I wonder what they do in there
Summer Sunday and a year
I guess I like it fine, so far
She lives on Love Street
Lingers long on Love Street
She has a house and garden
I would like to see what happens
La, la, la, la, la, la, la, La, la, la, la, la, la, la
La, la, la, la, la, la, la, La, la, la, la, la, la, la...


Kétoldali életundor. Megint érdekes állapotban leledzem. Azt hiszem, túl sokat gondolkodom mostanában olyasmikről, amikről nem kellene. Egy-két dologra már rájöttem, és a felismerés kicsit fájdalmas volt. Eddig ritkán gondolkodtam a dolgaimról, azt hiszem. Össze kéne kapnom magam.

1. Gondolkodtam rajta, mi lenne, ha leírnám azt a két szót ide? Akárki elolvashatná. Akárki megtudhatná. De miért is nem írom le? Ismerőseim úgysem olvassák (akkor egy-két ember már lehet, hogy nem állna szóba velem...)...
2. Az életben nem fogok összejönni vele, és talán jobb is így. De azt hiszem, még mindig nem tudtam igazán túltenni magam rajta. Nem tudom. Szerintem csak akkor fog sikerülni, ha összejön a februári dolog. Utána viszont, ha semmit nem reagál, az életben nem akarok vele találkozni többet.
3. Életem hátralévő részében ha nem is hajléktalan, de kibaszottul csóró maradok... Na jó, ez nem biztos, kicsit manapság pesszimistán látom a dolgokat, de az biztos, hogy nem fogok dúskálni a pénzmagban. Már csak abból is kiindulva, hogy a tanárok aztán kibaszottul sokat keresnek, vissza kéne fizetnem a Diákhitelt, most is albérletben lakunk és semmim nincs, amiből pénzt lehetne csinálni (a józan paraszti eszemet leszámítva, ha van olyan...).
4. Attól is elkezdtem parázni, hogy mi van, ha nem sikerül lediplomáznom négy év alatt... He-he...

Na jó, most hagyom abba, mielőtt megint komolyan elkezdek gondolkodni ezeken a dolgokon.
Inkább leírom, mik történtek az elmúlt egy hétben.
Szóval, otthon voltam. Elég jól elvoltam, attól eltekintve, hogy majd szétbaszott az ideg, mivel bedöglött a számítógép. Valami kibaszta a biztosítékot, erre beszart a gép, mivel természetesen épp be volt kapcsolva.
A cicám nagyon aranyos volt. Esténként nem akart leszállni rólam, egyfolytában odabújt hozzám és csak dorombolt. Anyám alig bírta leszedni rólam, amikor elvitte aludni...
Az Ibolya természetesen elfelejtette elhozni a Headwayt. Ja, ciki: én négy éven keresztül abban a hitben voltam, hogy nem tanultam Headwayből. Erre megtalálom hétvégén otthon az Intermediate könyvecskét... Mi a szart csináltam én hat évig az angol órákon?????
Anyámmal nem sokat veszekedtünk, attól eltekintve, hogy az a K. Bursa nem ért oda időben. Múlt héten hétfőn adtam fel Szombathelyen, és most a héten szerdán érkezett meg Szigetvárra. Kurva jó. És persze hétfőn le kellett volna adni. Jó, a sorozatgyilkos anyja leadta, viszont közölték, hogy kellene a személyi számom is. Egész délelőtt próbáltam hívni őket, nem vették fel. Akkor egy másik számon fel tudtam hívni valakit, azt mondta, hogy holnap nyugodtan próbálkozzak, mert csak 17-én bírálják el a pályázatokat. Királyos.
A tegnapi nap fenomenális. A Testing faszályos volt, természetesen megint beszólt a drága. Egy órát nem hagyna ki. Research Meth-en megint majdnem elpusztultam az unalomtól. A tetejében a nőci feladta önálló feldolgozásra az óra egy részét, közben meg benyomott valami idióta ősemberzenét. Alig bírtuk ki röhögés nélkül...
Visszafelé tök jó volt az út. Az esti vonattal jöttem, amivel ugye 5 és fél órás az út. Se villany, se fűtés. Azt hittem, megőrülök. Szerencsére át tudtam ülni egy kocsiba, aholn volt legalább világítás. A frász essen beléjük, hogy ezért fizettem 915 forintot! Ennyiből bicajjal is eltekerhettem volna Szhelyre. Fuck!
Nincs itt senki a szobában, csak az Ács. Marhára örültem neki. Szerintem azt tervezte, hogy egész éjjel szólni fog a rádió, mivel nagyon úgy rendezkedett be. Csakhogy én nem igazán díjaztam az ötletet, úgyhogy odamentem és szépen lekapcsoltam. Valahogy marhára nem bírom ezt a csajt. Ja, az Orsitól meg is kérdezte, hogy mi a bajom vele. Az Orsi meg elkezdi: " Most mondtam volna azt, hogy utálod, mint a szart?" :DDD
Ja, találtam egy szakdolit töriből, ami az Árpádkori nőábrázolásokról szól. Úgyhogy az én szakdogám lesz a part 2, mivel totálisan a folytatása lesz. Úgy döntöttem, hogy 1526-ig fogom írni. A következő évben meg fogadni mernék, hogy valaki az enyémet folytatni mondjuk 1848-ig... Mekkora poén lenne!
Jajj, múlt héten találkoztam a Csöcsivel. Tök ari volt, éppen netezgettem, amikor bevágódott az olvasóba. Marhára bírom azt a nőt, állatira jó fej. Kár, hogy nem írhattam nála a szakdolimat. No, befejezem, mert nincs több helyem! Ennyit még nem írtam!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat