Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kistáska naplója


Tackleberry [65496 AL], gazdája Kistáska
Hetes véges...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/65496
Hetes véges...

Tegnap is irogattam egy kicsinykét, de aztán fogta magát a gép és kidobott, vagy mi szösz, szóval a tegnapi bejegyzéseimnek annyika. A mai nap nem is volt annyira vészes, mint vártam, de azért nem érzem magam valami jól, hiába van vége a mai napnak.

A BB. óráját tömbösítve fogják megtartani, úgyhogy szerdán este kéne bemennem, ha tudnék, dehát ugye zsidóm van nyolcig. Érdekes lesz a szitu. Ja, megkérdezte, miből írom a szakdogát, mire elregéltem neki. Erre közölte, hogy "nagyonérdekli" meg kíváncsi lesz rá, és hogy a tanszéken is biztos nagy figyelemmel fogják kísérni a dolgot... Most már tényleg kezdek parázni, főleg úgy, hogy senki nem segít... Fákk...

Ja, Viki beszélt tegnap a Katonával, megengedte, hogy szerdán 8-kor járjak az órájára. King.

A tegnapi napból annyi volt érdekes, hogy letárgyaltuk a két tanítási gyakorlat idejét. Pontosabban most még jobban nem tudom, hogy melyik mikor lesz. Szerintem nekem a kettő állatira össze fog csúszni, úgyhogy lehet, hogy jobb lenne, ha a törit valamikor november elején csinálnám meg. Remélem, menni fog.

Kihoztam ma egy Oscar Wilde összest (most még magyarul...), úgyhogy megkajálok, a sörömet már behűtöttem, és szépen elkényelmesedek az ágyban a könyvecskével.

Ja, volt ma órám a Kappellel, hát... Még mindig ugyanaz a véleményem mint volt. Kurva jó tanár, de kurvára meg fog szivatni a kettesért. Kissé para...

A Latinos nénivel sem tudom, hogy fogom tartani a kapcsolatot, mivel csak csütörtökön van itt, úgyhogy ... Szerintem a Juditon keresztül elkérem az email-címét. Mondjuk még amúgysem sokat ügyködtem a szakdogával kapcsolatban.Meg ez a téma nem is tetszik annyira, nem úgy mint a Wilde-os.

Gizda csontváz és dagadt ház. Te pedig ott vagy közöttük.
IQ-zseni és IQ-betyár. Ott vagy közöttük?
Vén csoroszlya és csecsszopó... Persze ott vagy közöttük!

Na ebből csak annyit akartam kihozni, hogy bármihez lehet idomulni... De van, amihez nem akarok. És nem is fogok.

Anyám tegnap kiidegelt ezzel a K diákhitellel. Kiderült végülis, hogy szept. végéig lehet igényelni.

A koliban is balhéhegyek gyülekeznek sztem. Ezek a kis gennyesek le akarják nyúlni a lakhatási támogatásunkat! Állítólag azt akarják, hogy továbbra is fizessük a kolidíjat (8000 ft/hó) és a lakhatási támogatás pedig az ő számlájukra menjen, amit nekünk meg kéne adni a HÖK-ön, vagy mi... Ezeknek elmentek otthonról! Persze, 13000-t akarnak kaszálni rajtunk! Benyalhatnak! Ebből már simán elmegyek albiba és nem tizenakárhány emberrel kell egy lakásban laknom, nem ül a nyakamon egy pesztonka és normálisak a körülmények, a három darabból álló ágyszivacsról nem is beszélve...

No, asszem, hosszú idő után, most hétvégén megpróbálok értelmes dolgokra koncentrálni. Pölö összeütöm a Csókás refkómat és nekiállok olvasni a szakdogámhoz.

Szofisztikált tsá!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat