Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kistáska naplója


Tackleberry [65496 AL], gazdája Kistáska
2005-11-26

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/65496
2005-11-26

Most már egy kicsit jobban vagyok, de tegnap finoman szólva szarul éreztem magam, főleg este... Nagyon kijött rajtam tegnap ez az egész heti rohangálás, meg valószínűleg a tudat alatti idegeskedés. Marhára fáradt is voltam, meg ugye van egy téma, amin kurvára nem lenne szabad a hazafelé úton gondolkodnom, de mindig megteszem. Túl hosszú az út...Szóval tegnap nagyon kész voltam.
Ja, tanítás egész jól sikerált, ötös adott a nő. Ő is mondta, hogy a 12-esekkel voltak a legjobb óráim. Ott tényleg marhára jól éreztem magam.
Többiek mentek tegnap gólyabálba. Én inkább nem erőltettem, volna a dolgot, mert amilyen kedvem volt, a végén még alkoholba fulladt volna az est...
Olyan durva filmet láttam tegnap a horváton, hogy még az is rátett egy lapáttal, kibaszottul kiakadtam tőle!! Asszem, egy kicsit magamra vettem a dolgot. Egy tök átlagos amcsi filmnek indult, aztán.. Azt a kurva... Tényleg nagyon kiakadtam tőle. Alig bírtam elaludni. Kurvára sajnáltam szegény csajt a végén!
Reggel arra ébredtem (pontosabban hajnalban...), hogy anyám bejött a szobámba. Mi a fenének?? Cicám nagyon cuki, megint le se száll rólam. A drága bátyám meg hagyott egy üzit, hogy megreparálta a számítógépet. Mondjuk az összes cuccom letörlődött, úgyhogy fasza.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat