Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kistáska naplója


Tackleberry [65496 AL], gazdája Kistáska
2005. október 14.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/65496
2005. október 14.

Hát, egy kicsit most el vagyok kettyenve... Ma tanítottam utoljára. Egy kicsit csalódott vagyok, mert azt vártam, hogy legalább értékeli egy kicsit a tanár a "munkámat", de nem mondott semmit. Adott egy négyest és kész. Ez így tök gáz, mer még azt sem tudom, hogy változtatnom kéne-e valamin. Fene...
Kölkök ma megint aranyosak voltak, különösen a 6/c. A Peti megint tarolt nálam... A másik Peti is marhára aranyos volt. Csak egy kiscsákó volt felháborodva, hgoy mi az, hogy neki nem adtam pirospontot az óra végén... Kicsit fájt a szívem a 7-ben, mert feleltettem egy kiscsajt, aki mindig jól szerepelt eddig órákon, most viszont elég gáz volt (3 és 4 között valahol...)
A Faszom Kivan is hospitált ma, egy órámon bent volt. A forradalmason persze... Vele is ledumáltam, hogy a legelső órájára be fogunk menni az Anettel. Hát, marhára kíváncsi leszek rá. Ja, azt mondta a mai órámra, hogy jó volt.
A nő miért nem tudta ezt mondani? Egyáltalán: miért nem mondott semmit?! Ez tök gáz, de tényleg. Jó, tudom, hogy a Juditékat sem értékelte, de akkor is... Az lett volna a dolga, hogy értékeljen!
Tök szar, hogy nem fogok többet tanítani. Főleg a Petik fognak hiányozni... :-(((((((((((((
Az angoltanítást viszont marhára nem várom. A Fülöp Andi mondta, hogy elég genya az egész...
Tegnap bemásztam a Kappelhoz tolmácsolásra. Basszus, öten voltunk az órán. Azt hittem, hogy a Kappel halálosztagosat fog játszani, de végülis egész jó volt az óra. Jó, mondjuk marhára lefikázott minket, hogy negyedéves létünkre szart sem tudunk, de azért tényleg jó volt az óra.
Végre péntek, úgyhogy most elmegyek bevásárolni, visszamegyek a koliba és főzök egy jó paprikáskrumplit. Azt most nagyon megenném... Na meg persze veszek egy irdatlanul nagy brokkolit, az pedig a holnapi menü lesz. :-DDDD
Jövő héten végre csütörtökön mehetek haza. Bár még meggondolom, mert valamit össze kéne már dobnom a szakdogámra. Mindegy, ez most marhára nem érdekel. Na, most iszkiri.
Szofisztikált tsá!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat