Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kistáska naplója


Tackleberry [65496 AL], gazdája Kistáska
2006-09-26

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/65496
2006-09-26

Összefolynak a napok... Elég szar, hogy az ember csak dolgozik, és nem marad semmire ideje. Gázos a dolog. Egyébként most már annyira nem unom a dolgot, most már kezdenek jövögetni az emberek. Mondjuk vannak hülyék is. Egy tipikusan plázapicsa ilyet szól múltkor: "Az egérnek ugye négy lába van?". Aszittem behidalok. Tamás egész normális, szerződés viszont még nista.
Az egyetem egy rakás szar. Pénteken referálok valami szarból, dehát összeraktak valami pedál gyerökkel, aki a refkó jobbik felét stipistop alapon elhappolta, de mondjuk annyira nem izgat a dolog. Egyébként tök kevesen vagyunk, kb 15-en voltunk. És a kisRupi is odajár. Annyira asszem nem szimpatizál velem, de azért egy kicsit beszéltünk. A tanárok nem valami szimpik, meg mijaz, hogy mi referálunk, holott összesen 5 alkalom lesz megtartva? Ez köcsögség. Aszittem, végigpofázzák.
Hát, a politikai élet pezseg. Kíváncsi vagyok, lemond-e az a rohadék, mer most mán azér... Anyám meg tökre védi! Hogy végre egy őszinte politikus! Asszem, anyám vak. Utálom annak a féreg Gyurcsánynak azt az undorító képét, hogy 2 évig hazudozott, és most meg vigyorogva bámul bele a kamerába, hogy nem mond le, meg végigviszi, amit elkezdett... Nyalja ki a seggem.
Otthon minden oké, csak az Adrival van tele a tököm, hogy semmit nem hajlandó csinálni, mindig csak mi takarítunk.
Vettünk ruhatároló alkalmatosságot. Tök jó. Jövő hétre tervezek szekrényt, meg láttam egy tök faszályos polcrendszert, az kell!
No, más most úgy hirtelen nem jut eszembe...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat