Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kistáska naplója


Tackleberry [65496 AL], gazdája Kistáska
2008-04-07

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/65496
2008-04-07

Nohát, olvasgattam (majdnem azt írtam, hogy orrvasgattam...) régi önmagam hülyeségeit. Kicsit sem voltam depis régebben. Hát, sokminden változott, de van, ami nem. That's the way it is. :)
Már április van, hihetetlen. Szalad az idő.
Mostanában jó sok diákom van, szerintem a többségnek sikerül is a nyelvvizsgája, legalábbis remélem. A papagájos csajnak sikerült. Tökre megkedveltem.
Járok csoportterápiára... :)))) Holnap is megyek. Ülünk, (először 3an voltunk + 2en tartották) és osztjuk egymásnak az észt. Jajj. Múltkor mondjuk az egyik csaj meghívott egy pohár valamire, jó fejnek tűnik. Sztem holnap visszahívom. Korrepetálok egyébként ott, angolt is meg törit is. Két kis roma srácot. Állásra még mindig semmi kilátás. Mindegy.
Egyetemen minden oké, eddig. Múlt órán módszertanon a Rékakoma behozott egy vakondos könyvet. Már az első oldalon egy darab szar volt. Aztán a sztori az volt, hogy valaki leszarta a kisvakondot, de nem tudta, hogy ki volt az. Aztán körbekérdezgetett mindenkit, mire kiderült, hogy a kutya volt. Jól leszarta, bosszútállt, aztán mosolyogva visszamászott a vakondtúrásba... A Valival betegre röhögtük magunkat. A többi fapicsa meg álldogállt és nézegetett. Utána a kockásban meg a pincérsrác alakított, ott már inkább kimenekültem a toalettre. Régen röhögtem ennyit.
Már megint hiányérztem van. Kezdenék valamit az életemmel, de nem tudom, hogy mit. Szar így azért.
Anyámék megvannak, lakást, házat vagy bármit akarnak. A semmiből.
Voltak itt múltkor az Anették, beszélgettünk egy csomót azért.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat