Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kistáska naplója


Tackleberry [65496 AL], gazdája Kistáska
Rohadna meg az angol tanszék...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/65496
Rohadna meg az angol tanszék...

Minek gyüttem én angol szakra??? Mily fasza, hogy negyedéven kérdezek ilyeneket... ha felajánlanák, hogy a kezembe nyomnak akármilyen tanárszakos diplomát az angol helyett úgy, hogy nem kell leállamvizsgáznom, vagy mit tudom én, gondolkodás nélkül belemennék... Álom...
Ekkora káoszt régen éltem át egy nap alatt. Egész nap rohangáltam mint egy hülye. Megírtam a CD-ket, bespiráloztattam azt a szart, és leadtam a szakdogát.
Basszus, az Anettnak ma reggel írt a Hordós, hogy nem adhatja le a szakdogáját, mert szar! Ez egy köcsög! Miért nem tudta előbb mondani? Telefonon beszéltem utána legalább 5ször az Anettel, naon kész volt, de azért tartotta magát előttem. Próbáltam győzködni, hogy ne legyen hülye, próbálja meg leadni, de nagyon kész volt télleg... Végül szerintem otthon is rágták a fülét, úgyhogy felhívott, hogy intézzek neki valami a tanszéken. Bementem, Molnár Kati sehol, csak a Boldizsár meg a Kappel. Ja, a Kappel egyfolytában jópofizott velem. Másodszorra (el kellett rohannom a TO-ra csekkért, postára aztán vissza!) elregéltem nekik a szitut, a Kappel osztotta az észt, hogy leadhatja, legfeljebb visszavonják. Nem mondott hülyeségeket. Egyébként meg nem hiszem el, hogy ennyire szar dolgokat írt. Kettest csak megér!
Én meg így utólag veszem észre a hibáimat, úgyhogy a végén még nekem fogják visszadobni! Faszályos lenne...
Tök kész vok már az egész napos idegeskedéstől meg minden...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat