Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kistáska naplója


Tackleberry [65496 AL], gazdája Kistáska
2 nap alatt

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/65496
2 nap alatt

Nos, igen. Azt hiszem, 2 nap alatt sikeresen elcsesződött az életem, de ez hogyan lehetséges? Azt hiszem, tényleg nem alaptalanul hiszek a sorsban, valaminek lennie kell, mert nem hiszem el, hogy ennyire spontánok a megérzéseim és minden bejön. Tegnapelőtt szakmailag baszódtam szét, ha szabad így fogalmaznom, tegnap pedig - .... Az este igen érdekesen alakult, pontosabban az éjszaka.
Be akartam rúgni, hogy felejtsek, kint ültem a lépcsőn pár üveg sörrel és legszívesebben vertem volna a fejem a falba, illetve abban reménykedtem, hogy ha elkezdek tökrészegen sétálgatni a koliudvaron, akkor beleburulok valamelyik gödörbe, amit 2 nap alatt nagy nehezen megástak a munkások, és kitöröm a nyakam, de legalábbis jól bebaszom a buksimat és mondjuk amnéziás leszek. Nem jött össze.
Jött egy Laci nevű tesis srác, aki olyan tisztán látott belém 1 órai ismeretség után, mint amilyen tisztán még egy olyan ember sem, aki mondjuk 4 éve azt hiszi, hogy a barátom. A fél éjszakát átbőgtem, de azt hiszem, ez amolyan megtisztító sírás volt. Valamit máshogy kell csinálnom.
"Azért, hogy másokon segítsek."
"Te is egy kincs vagy... Látjátok, tényleg egy kincs, most is másokkal foglalkozik!"
Nem tudom, akarok-e ma találkozni a Tokásékkal, most már tudják, mi az ábra.
Vele pedig leszámolok. Hagytam neki egy érdekes instrukciót - most már tényleg nem hiszem, hogy akár köszönni is fogok neki, ha szembejön az utcán. Sőt, azt hiszem, inkább még a másik oldalra is átmegyek.

2 nap alatt feladtam minden életcélom - irtózatosan szar. De tényleg mindkettő reménytelen. Szokták volt mondani, hogy aki szakmailag sikeres, az magánéletileg van mindig szarban, s fordítva. Azt hiszem én vagyok az élő kivétel: nálam semmi nem jön be; bizonyára én vagyok a kiválasztott... :DDD

Most éppen szakad az eső, úszik Szombathely. Szarrá áztam, mire elértem a netkávézóig, de mindegy.
A kis üzenetemet valószínűleg megértette, hogy neki szól, mert még a másik Emil-címét is leszedte az adatlapjáról, hogy még csak véletlenül se tudjak neki írni. Azt hiszi, ezek után bármit is akarok még tőle? Miért kell mindig ekkorákat csalódnom? Azt hiszem most viszont belegázoltam az érzékeny egójába. Nyasgem néki.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat