Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Kistáska naplója


Tackleberry [65496 AL], gazdája Kistáska
Az első tanítás...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/65496
Az első tanítás...

No, tegnap túlestem az első történelem órámon. Hogy mennyire ideges voltam előtt! Alig aludtam valamit éjjel, meg azt hittem, hogy tök szar lesz, aztán... nem is volt gáz! Már amikor kiálltam az osztály elé becsöngetéskor, tök nyugodt lettem. Nem gondoltam volna. Először mondjuk nem igazán akartak jelentkezni, de szerencsére volt néhány kiscsaj, akik folyamatosan jelentkeztek.
Utána mondjuk egy kicsit ki voltam akadva, mert úgy éreztem, hogy szarul sikerült, de utána végiggondoltam, meg persze a tanárral is megbeszéltük... Elsoroltam, hogy miket tartottam hibáimnak, nem is mondott többet. Hát, lányos zavaromban azt is elfelejtettem, hogy egy-két várost meg kellett volna mutogatnom (egynél jutott eszembe!), meg Jeffersonról, Franklinről, stb. akartam beszélni, hát richtig nem jutott eszembe... Tök jól belefértem az időbe (meg is lepődtem).
No, hát a mai órám királyos volt! Hatodikasokkal vettük a vikingeket, meg Európa országait 1000 körül meg az egyházszakadást. Alig készültem erre az órára, de annál jobban sikerült. Egy pillanatig sem voltam ideges, még előtte sem. Meglepő volt. Feleltettem is egy kiscsajt, ötöst adtam neki... Most még jó fej leszek... :DDDDD
Nagyon ügyesek voltak a kölkök, különösen az Ottó. Mindent tud! Marha sokat olvashat. Óra végén kapott is egy pirospontot.
Jajj, már kedvenceim is vannak... A 6.c-nél a Peti, egyszerűen annyira édes, hogy legszívesebben odamentem volna hozzá, csak hogy megsimogassam a fejét... Durva... (Kis alacsony, tejfelszőke, cérnahangú). Tök aranyos volt, mert óra után odajött még azt is megkérdezni, hogy segíthet-e leszedni a gyurmaragasztós cuccokat a tábláról (pedig alig érte fel...).
A mai órámra semmi rosszat nem mondott a tanerő, szerintem is tök jól sikerült!
Komolyan mondom, sajnálom, hogy holnap nincs órám! Pénteken viszont kettő lesz. :)))))))))))))))))
Tök fura, hogy csókolomot köszönnek... :DDD



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat